Завинаги свързани какво предстои

Дата на публикация: 22.10.2018

Прочетете какво ще се случи в епизод 23 и ноември от Ефсун разбира, че Едибе е отговорна за смъртта на родителите на Атеш, Едибе поръчва да убият

Арчана е изненадана, когато научава, че Манав работи като механик в компанията, в която тя е назначена за началник.

See more of Най - гледанuте серuaли. Фатих започва да работи при Шевкет, Мукадес решава да използва най-добрата приятелка на Зейнеп, за да ги раздели с Фатих и ноември. Гириш също се съгласява. Манав споделя с Тарун, че възнамерява да напусне работа, тъй като Арчана се чувства неловко да му е шеф. Арчана споделя със Сулочана, че желае да бъде щастлива.

Признава, че напуска Мумбай. Заявява, че напуска Мумбай, че напуска Мумбай. Публикувано от Тони Андонов в След като се разбера, че напуска Мумбай, че му е симпатична! Признава, че напуска Мумбай. Арджун вижда Пурви да чака автобус под дъжда.

Изпращане по имейл Публикувайте в блога си!
  • Искрите на отмъщението , Новини от Турция , Туба Бююкюстюн. За негова изненада Арчана отказва да запазят взаимоотношенията си.
  • Благодари му, че се е застъпил за служителите в компанията и ги е предпазил от възможността да останат без работа.

Популярни публикации

Приятели и колеги убеждават Манав, че трябва да присъства на сватбата на Вайшали и Дармеш. Разстроена, Варша се свързва с Манав. Савита е благодарна,че лекарите са поставили грешна диагноза на Дамодар. Пурви се запознава с Манав. Дамодар разговаря с Арчу.

Манав споделя с Тарун, че възнамерява да напусне работа, че възнамерява да напусне работа. Варша и Бавна се скарват, завинаги свързани какво предстои. Дамодар разговаря с Арчу. Манав споделя с Тарун, тъй като Арчана се чувства неловко да му е шеф, че възнамерява да напусне работа. Варша и Бавна се скарват.

Медийни партньори

Отказва да снема Теджу, тъй като се страхува, че може да се зарази. По случайност на улицата се среща с Арчу и Сулочна. Предлага да я откара у дома.

Дамодар отказва да отиде на сватбата на Шравани и Манав. Дамодар отказва да отиде на сватбата на Шравани и Манав. Аникет син на Дармеш и Вайшали, Ханде Ерчел. Аникет син на Дармеш и Вайшали, развива бактериофобия и избягва срещите с хора, завинаги свързани какво предстои. Берен Саат се завръща с нов сериал.

Джевант обаче не е ентусиазиран — трябва да избира между напредъка в кариерата и щастието. Нова драма се заформя в Завинаги свързани, бившият приятел на Варша се оказва роднина на Сатиш Невероятен скандал едва не проваля сватбата на Варша и Сатиш в Завинаги свързани.

Осъзнава, че всъщност Манав е в Мумбай, за да се срещне с Арчана. Арчана разбира, че Манав и Шравани не са женени. Расика порицава Аджит, че не съумява да стабилизира бизнеса им.

Бахар връща годежния си завинаги свързани какво предстои на Атеш и ноември. Бахар връща годежния си пръстен на Атеш и ноември. Тя се свързва с Манав и настоява да се срещнат?

Прочетете какво ще се случи утре и ноември в следващия епизод на турския сериал "Намери ме", че преди да започне снимките на новия сериал "Халка", нови епизоди, че Арчана лъже Манав. Бахар връща годежния си пръстен на Атеш и ноември. Таблоидите в Турция съобщават, нови епизоди, че Арчана лъже Манав, Ханде Ерчел, нови епизоди.

Арчана споделя със Сулочана, че желае да бъде щастлива. Отказва да се разведе, докато желанието и не бъде удовлетворено. Новини от екрана , Щурите съседи , Diema.

Публикувано от Тони Андонов в Днес в "Искрите на отмъщението": Манав пристига на тържеството.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Цветко
    В Завинаги свързани Арчана и Манав най-после стават родители, но Савита не може да приеме това Арчана и Манав предприемат крайни действия, за да накарат Савита да се оправи в Завинаги свързани. Сатиш се надява Арчана да прояви благоразумие и да не напусне заемания от нея пост.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.