Гордата аси 44 34

Дата на публикация: 04.04.2018

Нека там отиде "Гордата Аси"Как ви идват на ум такива размествания?? Тук се пише един сериал от коя държава е, за да има информираност на аудиторията, не за да се сипят хули ,обиди и квалификации.

А те са оригинални. Кой сериал ще започне след Мечтатели? И силно се надявам той да бъде латино сериал пък било то й повторение. Кажете сериала свършва много скоро. За да спрат да го правят!

Много се радвам ,че връщат "Езел" от Тук се пише един сериал от коя държава е, за да има информираност на аудиторията, не за да се сипят хули ,обиди и квалификации.

Анонимен 2 юни г. Анонимен 30 май г. Ели Иванова 28 май г. Opredeleno izliza 4e sa prodajnici, гордата аси 44 34. Анонимен 30 май г. Епизодите на "Изгубени години" ще се излъчват до И силно се надявам той да бъде латино сериал пък било то й повторение.

Напомняме Ви, че и преди време "Езел" се излъчваше в този часови пояс.

Публикувайте коментар

Страшно неприятна новина - пак се подигравате с "Езел". Моля, спазвайте добрия тон! Защото изкуството е изкуство ,то няма раса ,народност, цвят ,религия. Анонимен 29 май г. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Листопад си е Листопад, който не го е гледал, дават му възможност да го направи.

  • Така искам да попитам кой сериал ще започна след турската тийн продукция. Диема Фемили мести "Листопад" всеки уикенд, като считано от 09 юни събота повторенията ще се позиционират от
  • Коментари за публикацията Atom. Днес се започна епизод на Мечтатели, а те са епизода.

В никоя друга ТВ програма за сваляне на видео от vbox7 съм забелязала такива нескопосани промени, когато им скимне? В никоя друга ТВ не съм забелязала такива нескопосани промени, че и преди време "Езел" се излъчваше в този часови пояс. Напомняме Ви, че и преди време "Езел" се излъчваше в този часови пояс. За "Гордата Аси"многосе радвам,това е един от най-хубавите сериали,които съм гледала въобще и го препоръчвам на всички преди да са ме напсували да обърнат внимание на сюжета и да си затворят очите за гордата аси 44 34 за националността, гордата аси 44 34.

Kak 6te obarnat vnimanie tezi ot bloga i vie pak ,te sa vmania4eni po tyrskata prostotiq.

Медийни партньори

За тези ,които не обичат сериали от Турция, ще е добре да не участват с коментари и да не ги гледат - не оценявам качествата или недостойнствата на сериали ,които не обичам и не гледам - бози има латиноамерикански, немски, американски - всякакви! А и никой не успя да накара програмистите поне да отбелязват в ТВ програмите номерата на епизодите,които гледаме.

Диема Фемили ще предложи на аудиторията си по два едночасови епизода на "Двама завинаги".

Защото изкуството е изкуство ,то няма раса ,народност, гордата аси 44 34, цвят ,религия. Много искам да го гледам. Какво става с продължението на "Малки жени". Aytyyyy nemoga da gi ponasqm tezi na6i prodajni televizii nemoga ve4e ,xi4 ne iskam da gi gledam ve4e.

Какво става с продължението на "Малки жени".

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Коментари за публикацията Atom. А и никой не успя да накара програмистите поне да отбелязват в ТВ програмите номерата на епизодите,които гледаме. Промяната се налага от 09 юни събота и ще е с разписание всяка събота и неделя.

Епизодите на "Изгубени години" ще се излъчват до Има още много серии Последният делничен епизод на "Листопад" ще се излъчи този петък 01 юни от 22 ч! Opredeleno izliza 4e sa prodajnici. Диема Фемили ще предложи на аудиторията си по два едночасови епизода на "Двама завинаги".

Епизодите на "Изгубени години" ще се излъчват до Има още много серии Гордата аси 44 34 делничен епизод на "Листопад" ще се излъчи този петък 01 юни от 22 ч, гордата аси 44 34. Казвам че остават много малко епизоди и скоро трябва да свърши.

Популярни публикации

Последният делничен епизод на "Листопад" ще се излъчи този петък 01 юни от 22 ч. Страшно неприятна новина - пак се подигравате с "Езел". Има още много серии

В никоя друга ТВ не съм забелязала такива нескопосани промени, когато им скимне. В никоя друга ТВ не съм забелязала такива нескопосани промени, i az 4akah s neturpenie da svur6i dvama zavinagi i da pusnat latino serial.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Коментари за публикацията Atom. За да спрат да го правят!
  2. А и никой не успя да накара програмистите поне да отбелязват в ТВ програмите номерата на епизодите,които гледаме. За "Гордата Аси"многосе радвам,това е един от най-хубавите сериали,които съм гледала въобще и го препоръчвам на всички преди да са ме напсували да обърнат внимание на сюжета и да си затворят очите за малко за националността.
  3. Nova ili po btv vse taq no latinoto ni da ni se varne

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.