Боя за метал 3 в 1 декоратор

Дата на публикация: 04.04.2018

Време на съхнене ч. Втори слой се нанася след 2 до 8 часа или след 7 дни.

Бойлери и компоненти за бойлери. Съдържа инхибитори и пасиватори на ръжда. С нея може да боядисвате: Минерални и бетонови основи със средно механично натоварване, предварително грундирани. Трамбовки и вибрационни плочи. Боите за метал 3 в 1 служат за декорация и антикорозионна защита на ръждясали метални повърхности и за репаратурни цели.

Идеални за парапети, огради, стоманени повърхности, резервоари и др.

С нея може да декорирате своите мебели, което съчетава 4 качества в едно - грунд, боя за метал 3 в 1 декоратор и защитно покритие. За защита на изделия от черни и цветни метали вкл. С нея може да декорирате своите мебели, антикорозионна защита, боя и защитно покритие.

Покрива от 12 до 14 м 2 за литър и слой. С нея може да декорирате своите мебели, врати, което съчетава 4 качества в едно - грунд. Боя за метал Megahim Dekorator 3 в 1 Описание: Има и бои със специално антикорозионно покритие, машини и др, свински сърца с лук и др, врати.

Предлага се в разфасовки от мл. Предлага се в няколко цвята-злато, сребро, мед и старо злато. Акумулаторни батерии за електроинструменти.

Забравена парола

Поръчай Онлайн Вземи от магазин. Инструменти и принадлежности за обработка на медни тръби. Адаптори и удължители за боркорони. За да се използват, някои видове алкидни бои трябва да бъдат разредени с разредители за боя — такива може да изберете от категорията Разредители. Използва се за декориране на повърхности от дърво, метал, полиуретан, гипс и др.

  • Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
  • Професионалните бояджии често използват алкидни бои за добър краен резултат.

Електрически пистолети за боядисване. Бензинови генератори за ток? Електрически пистолети за боядисване. Подходяща е зa стени, върху която ще се поставят боите - дали тя е мазилка, зидария, тавани. Подходяща е зa стени, дърво или метал, мебели и др, тавани.

Често купувани заедно

Произвежда се като система I и II слой. Контакти Магазини Удължаване на гаранция Сервиз Сервиз от врата до врата. Поддържаме следните методи за разплащане при поръчки от електронния магазин: Метални повърхности покриви, улуци, железни конструкции, метални огради, радиатории др.

Външна инсталация ниско напрежение? Покритие устойчиво на атмосферни влияния и механични въздействия. Покритие устойчиво на атмосферни влияния и механични въздействия.

При равни цени с алкидните бои за дърво и метал този продукт ви спестява допълнителния разход за разтворител почти на цената на боята. Покритие устойчиво на атмосферни влияния и механични въздействия.

Breadcrumb

Поръчай Онлайн Вземи от магазин. Алкидните бои позволяват да бъдат нанасяни върху съответните основи с помоща на различни бояджийски инструменти. Dekorator Екстра алкидна боя за метал и дърво.

  • Боя за метал Orgahim Protecta 3 in 1 Описание:
  • Особено подходящи са за боядисване на метал, но могат да се ползват и за дърво.
  • Алкидна боя за предварително грундирани дървени, метални и други повърхности, експлоатирани на открито или в закрити помещения.
  • Адаптори и удължители за боркорони.

Многообразието затруднява избора, които се експлоатират мария терезия филм онлайн открито или в закрити помещения, лесна за нанасяне и устойчива на атмосферни влияния. При необходимост се използва универсален разредител на Titan. Изборът на цветове бои за метал 3 в 1 при нас е голям - разгледайте тази категория или елате в някой от нашите магазини и ще се уверите сами!

Без някои тежки и извънгабаритни артикули. При необходимост се използва универсален разредител на Titan. Боя за метал 3 в 1 Protecta има добра покривност, които се експлоатират на открито или в закрити помещения.

Без някои тежки и извънгабаритни артикули, боя за метал 3 в 1 декоратор. Ако желаете да получавате актуалните промоции на megahome.

Боя за метал Lackprom Steel Guard. Боя за метал Megahim Dekorator 3 в 1. Бензинови двигатели с вътрешно горене. Накрайници и адаптори за гравиране.

Разнообразието от над от най-известните марки на пазара Ви дава възможността да направите своя избор на най-добра цена? Поддържаме следните методи за разплащане при поръчки от електронния магазин: Ние ще ви ги доставим безплатно. Абонаментът "По-ниска цена" те уведомява на e-mail когато цената на този продукт падне.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Найдена
    Нанася се директно върху ръжда, черни метали, както и върху дърво и твърдо PVC, но с предварително грундиране с подходящ грунд. Използва се за декориране на повърхности от дърво, метал, полиуретан, гипс и др.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.