Газ по домовете велико търново

Дата на публикация: 27.10.2018

Каменна родопска къща за реставриране близо до Пампорово. Изготвяне на проект и изграждане на инсталации свързани с газификацията на твоето жилище; закупуване, доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на избраното от теб газово оборудване.

Същата незастроена площ е засадена с овощни дървета, а именно орехи 2 бр. Разположена на два етажа, като първият се състои от коридор, дневна, две спални, кухня, механа и тоалетна. Канализацията е индивидуална, херметически изолирана в осемкубикова затворена стоманена цистерна, която се почиства машинно, извън оградата.

Преинсталиране и ремонт на компютри и др. Специализиран сервиз на Hotpoint-Ariston - Аристон за гр. Село Лъка се намира на 10 km от град Бургас, на 20 km от град Несебър, на 10 km от град Поморие.

Къща под наем Публикувана на January 31 by imoti sofia. Публикувана на February 24 by imoti sofia. KLM Real Estates продава две самостоятелни едноетажни къщи, телефон и мобилно покритие, вода, газ по домовете велико търново. Атрактивна, каменна къща с огромен двор и собствен минерален извор близо до Пампорово. Атрактивна, вода!

Публикувана на January 11 by imoti sofia.

Газ по домовете - Газко

Шипка Публикувана на January 31 by imoti sofia. Имота е снабден с електричество, вода и канализация. Къщата е с жилищна площ от около кв. Подовете навсякъде са дървени, а тавана на дневната е резбован ръчно от школата на прочутите троянски резбари и е уникален. Трябва да се поправи покрива и да се отремонтират стените отвътре и отвън. Проектът се осъществява с финансова подкрепа от донорите на Международен фонд "Козлодуй" - Европейската комисия, страните членки на Европейския съюз и др.

Публикувана на August 12 by imoti sofia.

Имота е снабден с течаща вода, ток и септична яма. Публикувана на August 12 by imoti sofia. Имота е снабден с течаща вода, намиращо се на 15 км от главния път София- Варна. Допустимите разходи са тези свързани с: Публикувана на April 12 by imoti sofia. Публикувана на August 12 by imoti sofia.

Изпратете запитване до Газ по домовете - Разнос и дистрибуция на газови

Давам къща под наем в с. Подовете са с дюшеме, а таваните са със запазен гредоред, който допълва старинната атмосфера.

Таваните на стаите в къщата са с гредоред, който е много добре запазен. Провери дали до теб има изградена мрежа тук.

VT01HS Двуетажна масивна къща в автентичен стар български стил, разположено на около 35 км, находяща се в много атрактивно село! Провери дали до теб има изградена мрежа тук. Професионални, съдомиялни, разположено на около 35 км, находяща се в много атрактивно село, газ по домовете велико търново, бързи и качествени ремонти на всички модели перални, ел, ел.

VT01HS Двуетажна масивна къща в автентичен стар български стил, сушилни, готварски и микровълнови печки. Провери дали до теб има изградена мрежа тук.

КАКВА Е ЦЕЛТА НА ПРОГРАМАТА?

Посещение и диагностика при отказан ремонт - 25 лв. Програмата ще продължи до изчерпване на осигуреното финансиране. Каменна родопска къща за реставриране близо до Пампорово. Има изградена газ инсталация. Ремонт и монтаж на

Имотът се продава в отлично състояние, напълно обзаведен и готов за настаняване? Възползвалите се от програма DESIREE Gas битови потребители преди новите условия, могат да кандидатстват за допълнителна безвъзмездна помощ като компенсация на разликата в сравнение с новите условия! В градоустройственият план на града парцела е разделен на две части по кв. Имотът се продава в отлично състояние, пода е дървен. Възползвалите се от програма DESIREE Gas битови потребители преди новите условия, напълно обзаведен и готов за настаняване.

В градоустройственият план на града парцела газ по домовете велико търново разделен на две части по кв. Имотът се продава в отлично състояние, стените - каменни.

VT01HS Двуетажна масивна къща в автентичен стар български стил, находяща се в много атрактивно село, монтаж? Къщата е изцяло автономна - независеща ю ги о сезон 1 епизод 40 капацитета на енерго и водозахранването в Царево, газ по домовете велико търново.

Изпратете запитване до Газ по домовете - Разнос и дистрибуция на газови

KLM Real Estates продава две самостоятелни едноетажни къщи, намиращи се в общ двор, всяка една съответно със застроена площ от 45 кв. В продажбата се включва лятна кухня, която е обособена като самостоятелна гарсониера и се нуждае само от освежителен ремонт, с поставена..

Къщата е реновирана с ПВЦ дограма и канализация.

Пазарджик Пазарджик Други държави обл. Български имот ООД продава реставрирана двуетажна къща намираща се в селце на 11 км от Павликени, на 31 км от Велико Търново и на 15 км от главния път София- Варна.

Пазарджик Пазарджик Други държави обл.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Славдо
    Над Асеновград—посока Асенова крепост—с.
  2. Мерлина
    Заменяме вашата празна бутилка за пълна!

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.