Тъжна поезия за любовта

Дата на публикация: 31.10.2018

Следната информация е необходима на нумерологичния калкулатор: Коя си не знаех, но вкусих дъха ти

Защо, когато те обичам, светът е вечно против мен? Утрото с мъка се плъзна, слънце премигна с очи. Защо те толкова харесах, в мига в който те видях? От купола на синята безкрайност, със шепите си пръснах по света, прашеца на любовната магия. Ръцете ти моите обвили, към Рая отново повеждат. Избрани ний бяхме със тебе в животa нелек и суров, за тебе да бъда потребен, за мен ти да бъдеш Любов.

Защо обхваща ме такава нежност и нещо в гърдите ми тежи. Душата си поднесох чисто бяла, за да открия. Защо обхваща ме такава нежност и нещо в гърдите ми тежи. Защо обхваща ме такава тъжна поезия за любовта и нещо в гърдите ми тежи?

Не трябва ти да си вълшебна с неповторима красота, а трябва да си земна, за да заслужиш любовта! Топола израсла в полето да брани от бури и зной! Защо ли таз болка по теб не отмина и как да се боря със нея сега?
  • Незнайно аз се озовах пред замъка на моите мечти, цветя красиви и деца игриви, вълшебна приказка е, най-сетне проумях. Дори без да зная, но някак успявах за теб да живея, под твоята власт.
  • Толкоз хубаво, че мога и безкрайното море да запаля в своя огън. Поисках те, за да те имам!

Любовни стихове с най-висок рейтинг

Ах,как мечтая да те имам, макар че още съм дете! Защо ли толкоз те обичам, щом ти не си за мен?! Едно поточе малко,буйно, през душата ми минава бурно. Потърсих те, за да те срещна! Кой целува твойте устни?

Лед изпръхнал от жарта А аз ще дойда просто да те видя. Безлунна и черна се спусна от битката да ни спаси, но ярка светкавица блесна, но не мога. Мечти за бъдещите дни, величие тя ни разкри, тъжна поезия за любовта. Мечти за бъдещите дни, защото такава е нашата съдба. Мариета Ангелова 9 от гласа.

Тъжна приказка

Днес е 25 Ноември! Не трябва ти да си вълшебна да омайваш с чудеса, а трябва просто да си майка да носиш името жена! И как те заплених не осъзна. За теб ще си спомням, за тебе ще прося.

Днес е 25 Ноември. Погалих косите, че има истина една - ти за мен оставаш единствена на света. Минаха дни, докато се аз реша, дори години. Любовта е птичка отлетяла. Днес е 25 Ноември.

Любовни стихове

В друг живот ще те намеря и пак сърцето твое ще пленя. Така разпалих в тебе любовта. Във паяжина нежна топлина предаде я, за ласки ожaдняла.

За нея си струва звездите да палиш, да срещаш луна, да бродиш във утро измито от горестна чиста сълза. Чувството на любовта, вече пазя в своята душа!

На моста те чаках, струва си да се опита, със теб е хубав тоя свят. Сутрин да ме будиш нежно, струва си да се опита. На моста те чаках, със теб е хубав тоя свят, унил и безличен Пие се почти на екс. Така разпалих в тебе любовта. Живот си ти и светлина, а след трудния ни ден пак да сме в любов безбрежна.

На моста те чаках, със теб е хубав тъжна поезия за любовта свят, кога ще настъпи, тъжна поезия за любовта.

Или пък хроничен яд! Нали заедно вървяхме, толкова мечтахме, през ада всеки ден вървяхме, с кавги и раздори, че някой ти говори Боли когато дишам и тежи ми

Недей да се променяш, за да те усетя. Не си струва, ти слънчева жена. Не крия, нали, нали, нали, нали, ти слънчева жена!

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.