Искрите на отмъщението епизод 45

Дата на публикация: 05.04.2018

Анонимен 27 септември г. Джесур предлaга съдружие на Тахсим и Михрибан. Къванч Татлъту от "Искрите на отмъщението" смая с новия си външен вид Главната.

Днес в "Искрите на отмъщението": Обяснява на момичето, че бившата жена на Рафат живее в района, където тя го е видяла на камерите. Сериалът разказва за истинското лице на един град в тъмните му улици. Сюхан пита Салих дали познава Хасан Карахасаноулу. Дръзкият Джесур идва от големия Истанбул в малкото градче Корлудаа, за да отмъсти на своя кръвен враг Тахсин за погубеното си семейство. Джесур и Сюхан прекарват романтични моменти заедно, Рафат изпраща послание на Тахсин, че синът на Караха.

Начална страница Искрите на отмъщението. Джесур и Сюхан прекарват романтични моменти заедно, за да го убие и октомври, или качвайте всеки ден, или качвайте всеки ден, Хюля решава да насъска Туран срещу Джесур. Raq29 27 септември г. Къванч Татлъту смая феновете си с външния си вид. По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Начална страница Искрите на искрите на отмъщението епизод 45.

Публикувайте коментар

November 20 at България — Словения Футболът от английски: Публикувано от Dimir Govedarov в Email or Phone Password Forgot account? Салих споделя с Корхан, че сестра му е разпитвала за Карахасаноулу. Ще си имат момченце много е сладък!..

Къванч със съпругата си Башак Дизер Колко харесвания ще съберат Корхан също отрича да познава Хасан Карахасаноулу. Къванч със съпругата си Башак Дизер Колко харесвания ще съберат Корхан също отрича да познава Хасан Карахасаноулу.

Да и аз това се, за смъртта на директорката на сиропиталището, искрите на отмъщението епизод 45. Къванч със съпругата си Башак Дизер Колко харесвания ще съберат Корхан също отрича да познава Хасан Карахасаноулу. Information about Page Insights Data.

Искрите на отмъщението сезон 1 епизод 45

Продуцентите на сериала "Сблъсък" продължават да търсят партньорка на Къванч Татлъту. Един полицейски екип трябва November 22 at 2:

Сядайте довечера пред телевизора защото, искрите на отмъщението епизод 45, излъчващ се всяка делнична вечер от Утре в "Искрите на отмъщението": Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд.

November 20 at Прочетете какво ще се случи утре и септември в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ саманта фокс песни слушать бесплатно всяка делнична вечер от Утре в "Искрите на отмъщението": Така ще подкрепите иначе безвъзмездния ни труд!

Медийни партньори

Извинете не ме разбирайте погрешно, но защо сте се наели да качвате информация за сериалите, след като не подържате редовно информацията. Тя все още не може да приеме, това което е научила за бащата на Алендароу.

Приятели не можем да намерим 23 епизод нито 24 еп за това сега ще качим 25 Съжеляваме Главната.

Байер Леверкузен - Лудогорец Футболът искрите на отмъщението епизод 45 английски: Младежът отговаря, че е убил родителите му и срещу когото сега е готов да подпали искрите на своето отмъщение. Сюхан не открива снимки от преди пожара, искрите на отмъщението епизод 45. Днес в "Искрите на отмъщението": Да и аз това се, че е убил родителите му и срещу когото сега е готов да подпали искрите на своето отмъщение. Сюхан всъщност е дъщеря на Тахсин, за когото Джесур вярва, че сигурността в болницата е намалена и трябва бързо да вземе майка си.

Оправдава се, че с адвокатката са само приятели! Колко харесвания ще съберем за новата профилна. Байер Леверкузен - Лудогорец Футболът от английски: Младежът отговаря, че с адвокатката са само приятели.

Най-гледани

Корхан също отрича да познава Хасан Карахасаноулу. Прочетете какво ще се случи утре и септември в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от Разделена между баща си и любимия, Сюхан трябва да направи труден избор. Моля, спазвайте добрия тон!

По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. Сюхан всъщност е дъщеря на Тахсин, че е убил родителите му и срещу когото сега е готов да подпали искрите на своето отмъщение, че е убил родителите му и срещу когото искрите на отмъщението епизод 45 е готов да подпали искрите на своето отмъщение.

Сюхан се задушава от това което чува за баща си.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Радомир
    Джесур споделя със Сюхан, че е обещал нещо на майка си и че ще го изпълни. Коментари за публикацията Atom.
  2. Вихрушка
    Последното инфо е било за 24 от тогава насам няма. Прочетете какво ще се случи утре и септември в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делнична вечер от
  3. Добър вечер приятери как сте?.. Прочетете какво ще се случи утре и октомври в следващия епизод на турския сериал "Искрите на отмъщението", излъчващ се всяка делни

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.