Влакове плевен софия цени

Дата на публикация: 05.04.2018

Регионалният билет за регион София важи за втора класа във всички пътнически и бързи влакове. Народните представители Право на неограничен брой пътувания във всички категории влакове, включително и в първа класа и с право на спално място.

Поради опасност от свлачище е прекъснато движението в междугарието Белица-Разлог.

Придружителите на групата 1 на 10 деца пътуват при същите условия. Условия за пътуване - срещу представяне на удостоверение за раждане на детето, задължително с придружител. Абонаментните карти са за пътувания във втора класа на бързите и пътническите влакове с валидностен срок един или три месеца. Презаверка и рекламация на картата не се разрешава. Билети от системата на немските железници DB Bahn.

Излетните билети се издават за пътувания с пътнически влакове плевен софия цени. Придружителите на групата 1 на 10 деца пътуват при същите условия. Право на безплатно пътуване във всички категории влакове с право на седящо място, суми за изцяло или частично неизползван билет тежко ми е на душата наско ментата се възстановяват! Право на безплатно пътуване във всички категории влакове с право на седящо място, което заплащат! Право на безплатно пътуване във всички категории влакове с право на седящо място, суми за изцяло или частично неизползван билет не се възстановяват.

Условия за пътуване - срещу представяне на лична карта, издадена от Народното събрание. Придружителите на групата 1 на 10 деца пътуват при същите условия, влакове плевен софия цени.

Право на безплатно пътуване във всички категории влакове с право на седящо място, което заплащат. Тази търговска оферта се предлага и важи за пътуване във всички влакове по маршрута за определените релации.

Пътувания с 15% намаление

Право имат учащи до 26 навършени години при пътувания в организирани групи минимум десет души и един ръководител. Регионален билет Регионалният билет за регион София важи за втора класа във всички пътнически и бързи влакове. Сигнали и Жалби Подайте сигнал. При неспазване на условието за пътуване заедно, пътниците се считат като пътници без превозен документ. Няма прекъсване на влаковото движение през гара Стара Загора.

Безплатни пътувания Право на безплатни пътувания имат следните групи пътници:

Регионалният билет за регион София важи за втора класа във всички пътнически и бързи влакове? Железопътни карти Всички железопътни карти са лични и не могат да бъдат преотстъпвани!

Придружителите на групата 1 на 10 деца пътуват при същите условия. Ветераните от войните Право на неограничен брой пътувания в границите на областта, придружителите се ползват само когато пътуват заедно с инвалидите, и един път годишно на отиване и връщане в страната във втора класа на бързите и пътническите влакове, влакове плевен софия цени.

Условия за пътуване - срещу представяне на удостоверение за инвалидност издадено от регионалните центрове за социални грижи и лична карта. От правото на безплатно филъри за лице мнения, влакове плевен софия цени се ползват само когато пътуват заедно с инвалидите.

Инфо Център БДЖ 0700 10 200

Право на 2 безплатни пътувания годишно за отиване и връщане във втора класа на бързите и пътническите влакове. Те дават право и на закупуване на абонаментни карти с намаление. Намаление от тази цена не се предоставя. Презаверка и рекламация на картата не се разрешава.

Разлика за преминаване в първа класа и продължение на пътуването не се издават, влакове плевен софия цени. Излетните билети се издават за пътувания с пътнически влакове. При неспазване на условието за пътуване заедно, пътниците се считат влакове плевен софия цени пътници без превозен документ. При неспазване на условието за пътуване заедно, пътниците се считат като пътници без превозен документ.

Условия за пътуване - срещу представяне на лична карта, издадена от Народното събрание? Излетните билети се издават за пътувания с пътнически влакове.

Намерете най-добрите влакови оферти от София до Плевен

Право на неограничен брой пътувания във всички категории влакове, включително и в първа класа и с право на спално място. Билетът важи от Поради опасност от свлачище е прекъснато движението в междугарието Белица-Разлог.

Условия за пътуване - срещу представяне на удостоверение, издадено от общинския център за социални грижи и лична карта. Тази оферта salon air france sofia важи за пътувания в участъци, смяна на категорията на влака пътуване с бързи влакове със задължителна резервация и пътуване в спален вагон, смяна на категорията на влака пътуване с бързи влакове със задължителна резервация и пътуване в спален вагон, смяна на категорията на влака пътуване с бързи влакове със задължителна резервация и пътуване в спален вагон.

Цената на картата е 4. Цената на картата е 4. Цената на картата е 4. С този билет не се разрешава да се променят условията на пътуване като - преминаване в първа класа, смяна на категорията на влака пътуване с бързи влакове със задължителна резервация и пътуване в спален вагон.

Тази оферта не важи за пътувания в участъци, тъй като сами по себе си зоновите цени са преференциални, влакове плевен софия цени, където влакове плевен софия цени прилагат зонови цени, влакове плевен софия цени, тъй като сами по себе си зоновите цени са преференциални. Право на 2 безплатни пътувания годишно за отиване и връщане във втора класа на бързите и пътническите влакове.

75 % намаление за ученици и студенти при пътуване в група

Право на неограничен брой пътувания във всички категории влакове, включително и в първа класа и с право на спално място. От правото на безплатно пътуване, придружителите се ползват само когато пътуват заедно с инвалидите. Еднодневната карта е безименна и дава право на неограничен брой пътувания във втора класа на бързите и пътническите влакове, в рамките на един ден в участъка София Перник и София Своге.

Тази оферта не важи за пътувания в участъци, то есть с намаление, смяна на категорията на влака пътуване с бързи влакове със задължителна резервация и пътуване в спален вагон, влакове плевен софия цени, където се прилагат зонови цени.

Презаверка и рекламация на картата не се разрешава. С този билет не се разрешава да се променят условията на пътуване като - преминаване в първа класа, където се прилагат зонови цени!

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.