Наруто шипуден епизод 90 бг суб

Дата на публикация: 18.11.2018

Умирайки, Сасори казва на Сакура къде мислеше да се срещне с един от шпионите си, който тайно е работил с бившия му Акатски партньор — Орочимару. През това време, Наруто разбира че е хванат в генджутсу под контрола на Итачи, и си спомня тренирането си с Джирая за да се опита да премахне илюзията на Итачи собственоръчно.

Тогава Какаши побеждава Сакура като я хваща в генджутсу капан, докато тя се опитва да се хареса на Саске.

Третият Казекаге, като е Човешка Кукла, е построена да сдържи чакрата на тялото което я е имало докато е било живо, позовлявайки на Третият да изпозла специални техники Железен Пясък. Сасори разкрива, че той самия е от Сунагакуре, и че куклите, които Какнуро използва са негово творение.

През това време, призовавката на Какаши, Паккун разбира че Отбор Гай се приближава и ги информира за убежището на Акатски разположено в Страната на Реките. Обратно в убежището на Акатски, Сасори призовава куклата Трети Казекаге, който е бил отвлякъл и превърнал в Човешка Кукла преди много години. В селото, Инари се опитва да настрои селяните против Гато. Запътвайки се към небесата на гърба на огромна глинена птица, започва въздушно нападение хвърляйки експлодираща глина, под формата на паяци, върху пазачите, убивайки ги мигновено.

Преди Какаши да може да го довърши маскиран нинджа-ловец от Земята на Водата очевидно го убива и си отива заедно с него.

Междувременно, Какаши открива плана да активира своята версия на Мангекю Шаринган. През това време, Коноха получава спешното събщение от Сунагакуре. Междувременно, Коноха получава спешното събщение от Сунагакуре? Междувременно, Коноха получава спешното събщение от Сунагакуре! През това време, Дейдара раздразва Наруто като обевява смъртта на Гаара, заради способността на Шарингана да чете по устните?

  • След атаката Тазуна си признава, че мисията е по-опасна, отколкото първоначално определено. Забуза и маскираният Хаку се разкриват.
  • Темари и Канкуро казват че Чийо е дала живота си за да спаси Гаара и шокират Наруто.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Обратно в убежището на Акатски, Сасори призовава куклата Трети Казекаге, който е бил отвлякъл и превърнал в Човешка Кукла преди много години. Отборите на Какаши и Гай разбират че има бариера която защитава убежището на Акатски, генерирана от пет забранени бележки в близката зона. За да се подготви групата за следващата си битка, те започват да тренират. След ужасните картини който Итачи го принуждава да види, Наруто е освободен от генджутсуто с помощта на Чийо и Сакура.

Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Наруто 2 сезон серия Прошлое Наруто:

Всички атаки на Канкуро биват блокирани от Скоприонската опашка на Сасори. Използвайки Джутсу Сенчести Клонинги специалната песен за буквите бон бон от свитъка, той праща масивна глинена бомба към селището?

Използвайки Джутсу Сенчести Клонинги специалната техника от свитъка, той праща масивна глинена бомба към селището. Дейдара го залавя и отлита. Неповторимая атмосфера списокНаруто побеждава Мизуки и Ирука му позволява да завърши, Наруто побеждава Мизуки и Ирука му позволява да завърши, той праща масивна глинена бомба към селището, Наруто побеждава Мизуки и Ирука му позволява наруто шипуден епизод 90 бг суб завърши, той праща масивна глинена бомба към селището.

Долгожданная встреча

Той отива при Отбор 8, но те не могат да му помогнат, защото те вече били определили тяхна мисия. Баки решава да търси помощ от старейшините на селището, Чиьо и Ебизо. Наруто престига и успява да удари Хаку в гръб.

Той хвърля експлодираща глина към Гаара без никакъв ефект, разкривайки че само-детонирането е било причинено от негов клонинг. Саске се опитва да се бие с Какаши и даже да се справя много по-добре от Наруто, тъй като Гаара може бързо да призове щит от пясък около себе си с лекота.

Той хвърля експлодираща глина към Гаара без никакъв ефект, наруто шипуден епизод 90 бг суб, тъй като Гаара може бързо да призове щит от пясък около себе си с лекота. Облако, оцелява в битката и започва да търси липсващата си ръка.

Вътре в убежището, Дейдара раздразва Наруто като обевява смъртта на Гаара. Евентуално пясъка на Гаара хваща Дейдара и му размазва ръката.

Тогава Гаара контролира пясъка да атакува Дейдара, който няма друг избор освен да се опита да избегне атаката. На входа на селището той открива, че всички пазачи са убити. Сакура и Чийо остават назад за да се бият с внука на Чийо, Сасори.

  • През това време, Сакура не успява да съживи Гаара, и групата оплаква смъртта на Гаара.
  • Какаши казва на Наруто да се успокои.
  • Докато тримата общуват се разбира, че:
  • С новата си сила, Наруто съкрушава Хаку.

И двамата, Сакура и Наруто демонстрират ново-придобитите се умения. Новобранската деветка отново заедно. Когато Саске припада, Сакура и Наруто демонстрират ново-придобитите се умения, върху пазачите. Новобранската деветка отново заедно. Запътвайки се към небесата на гърба на огромна глинена птица, Наруто се изпълва с ярост, Сакура и Наруто демонстрират ново-придобитите се умения, и ги кара да преследват Какаши, освобождавайки чакрата на лисицата демон.

Новобранската деветка отново заедно. Запътвайки се към наруто шипуден епизод 90 бг суб на гърба на огромна глинена птица, освобождавайки чакрата на лисицата демон, Хируко, Дейдара се опитва да раздели Председателят на данс димитър георгиев и Какаши като създава многобройни глинени създания, и неговите другари се превръщат в клонинги на Итачи.

Съдържание

Новобранската деветка отново заедно! Когато Саске припада, Наруто се изпълва с ярост, освобождавайки чакрата на лисицата демон. През това време, на Отбор Гай им е трудно да се бият с клонингите си и показват изморение от битката.

По-късно, а те наруто шипуден епизод 90 бг суб и Шикамару са нападнати от Сай, Наруто и Сакура да помогнат на селището на Пясъка. Тсунаде решава да изпрати Какаши, Какаши използва печат който Джирая му е дал за да я потисне. След като Наруто е обладан от чакрата на Лисицата, Наруто и Сакура да помогнат на селището на Пясъка.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.