Домашно по български език за 8 клас анубис

Дата на публикация: 07.04.2018

Поставям заглавие на собствен и на чужд текст. Употреба на думи с пряко и преносно значение. Писане на буква Ю.

Звук и буква И. Пети раздел Текст и общуване. Трети раздел Изменяеми и неизменяеми части на речта. Изречението като езикова единица. Какво научих във втори клас.

Седми раздел Създаване на текст. Седми раздел Създаване на текст. Сложно съставно с подчинено допълнително изречение. Сложно съставно с подчинено допълнително изречение.

Шести раздел Литературни и фолклорни текстове. Основна форма и спрежение.

Математика за 8. клас

Прости и сложни изречения. Род на съществителното име. Пряко и преносно значение. Съчиняване на текст по зададена тема и ключови думи. Членуване на съществителни имена. Трудните звукове и букви.

Писане на буква Ц. Членуване на съществителни имена. Седми раздел Създаване на текст. Звук и буква А! Звуковете и буквите в българския език! Звуковете и буквите в българския език. Правопис на гласни след Ж, Ш, Й, Й.

E-mail или потребителско име

Текстът в речевото общуване. Да си направим театър. Правопис на съгласни звукове в средата на думата. Директни предавания по радиото и телевизията.

Звуков състав на думата. Отговор на житейски въпрос. Звук и буква К. Елементи на ситуацията на общуване. Отговор на житейски въпрос.

Химия и опазване на околната среда за 8. клас

Писане на буква Ж. Запетаи в сложното изречение. Преразказ на откъс от енциклопедия. Звук и буква П. Публично изказване по граждански проблем.

Полуслято изписване на съществителни имена! Първи раздел Гласните и съгласните звукове в българския език. Седми раздел Годишен преговор. Седми раздел Годишен преговор. Звук и буква Т. Първи раздел Гласните и съгласните звукове в българския език.

Съчинение по опорни думи и изрази. Езикови средства в медийните текстове. Мога да използвам правописен и тълковен речник.

Писане на буква Л. Език и текст в устното общуване. Урок за преговор и практическа работа. Думата в изречението и текста.

Извличане и обработване на информация от урочна статия. Извличане и обработване на информация от урочна статия. Думата в изречението и текста? Думата в изречението и текста.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.