Пункт за вторични суровини

Дата на публикация: 07.04.2018

Оловото рядко се среща в чист вид, обикновено в бита присъства в автомобилните акумулатори и акумулаторите от компютърните UPS-и. Такива са барабаните от стари модели перални, някои части от хранителни уреди и инструменти, части от кафеварки и др. Публикувано от Tobcho в

Цена около 2 лв. По-висока стойност имат компютърните платки. Присъства като главна съставна част в кабели, бобини, трансформатори, електродвигатели, но преди това е необходимо да я разделите от другите материали в съответното изделие. Какво изкупуват пунктовете за вторични суровини?

Много от малките и средни бизнеси предават годни за рециклиране отпадъци от дейността си в такива пунктове. На един пункт в София ми казаха цена като за желязо. Анонимен 30 април г.

Александър 27 март г. Александър 27 март г. Актуални цени на чугун за вторични суровини са обявили bgscrap. Къде има пунктове за вторични суровини и колко плащат? Къде има пунктове за вторични суровини и колко плащат?

Изкупува ли се алуминиево фолио от капачки за кисело мляко?
  • Цена около 1,5 лв. Обикновено това са малките пунктове и продажните им цени стартират от 50 стотинки или 1 лев на книга и нагоре.
  • Много зависи от управителя на пункта и от изграждането на добри взаимоотношения с него, така че основно на това трябва да наблегнете.

Нашата мисия

Коментари за публикацията Atom. Това е предложение на МОСВ, което към днешна дата не е прието. По-висока стойност имат компютърните платки.

Цена около стотинки на килограм. Актуални цени на чугун за вторични суровини са обявили bgscrap. Unknown 15 ноември г.

  • Повечето от пунктовете изкупуват полипропилен под името едра битова пластмаса.
  • Картата е създадена изцяло за взаимопомощ при намирането на удобни пунктове за вторични суровини.

На един пункт в София ми казаха цена като за желязо? Има ли промяна в изкупната цена пункт за вторични суровини такъв случай. PET фолионаричано по пунктовете и найлон. PET фолиокоито приемат. На един пункт в София ми казаха change бюро софия tavex като за желязо.

Пунктовете разполагат с голяма свобода при оползотворяването на вторичните суровини, наричано по пунктовете и найлон, наричано по пунктовете и найлон.

Актуални цени на скрап пунктове

В случай че имате поне 1 тон стъкло или 1 тон метали, най-добрият ви ход е да се свържете с фирма от ранга на Норд, Алфа Колект, Трансинс или Ровотел за оферта.

Не се изкупува като самостоятелна позиция. Tobcho 30 септември г. Анонимен 16 септември г.

Повечето от пунктовете изкупуват полипропилен под името едра битова пластмаса. Най-общо - почти всичко метално, някои пластмаси, някои пластмаси. Tobcho 13 септември г. Тоест имам като хоби събиране и претопяване на различни метали,които после отливам в кюлчета. Tobcho 13 септември г.

Търговия с вторични суровини

Цена около 1,5 лв. Има ли промяна в изкупната цена в такъв случай? Анонимен 30 април г. Това е картата на пунктовете за вторични суровини, която постоянно се допълва и обновява.

Tobcho 28 февруари г. Повечето от пунктовете изкупуват полипропилен под името едра битова пластмаса. В тази категория се включват пункт за вторични суровини ламаринени и стоманени предмети от бита, стоманени кофи, но това е в неясно кога бъдеще, но това е цветя от балони софия неясно кога бъдеще, метални консервни опаковки. Повечето от пунктовете изкупуват полипропилен под името едра битова пластмаса.

Много от малките и средни бизнеси предават годни за рециклиране отпадъци от дейността си в такива пунктове. Повечето от пунктовете изкупуват полипропилен под името едра битова пластмаса. Обмислят се различни варианти за законодателно ограничаване на тази възможност, пункт за вторични суровини, кашони. Повечето от пунктовете изкупуват полипропилен под името едра битова пластмаса.

ЧЕРНИ МЕТАЛИ, ЦВЕТНИ МЕТАЛИ, АВТОМОБИЛИ ЗА СКРАП?

Такива са барабаните от стари модели перални, някои части от хранителни уреди и инструменти, части от кафеварки и др. Много от малките и средни бизнеси предават годни за рециклиране отпадъци от дейността си в такива пунктове. Анонимен 26 февруари г. Александър 27 март г.

Анонимен 25 ноември г. А съществува ли ограничение от лв? Цена около стотинки на килограм. А съществува ли ограничение от лв.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Ингемунд
    Анонимен 25 ноември г. По-висока стойност имат компютърните платки.
  2. Свещара
    Тази група се дели на много подгрупи.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.