Роторни косачки за малък трактор

Дата на публикация: 07.04.2018

Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. IRUS - Самоходни мулчери.

Машини за миене на картофи и моркови. Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл? Хидравлични горски мулчери с подвижни чукове - лек тип.

Дискови косачки с нитрогенен акумулатор и кондиционер. Тежка серия със странично изместване. Търсенето е запазено в Наблюдавани.

Кофи за рязане на плодове и зеленчуци. Горски мулчери Мини товарач Култиватори Рулонни преси Фреза с Машини за лозя и овошки. Тук можете да направите своите оферти видими и да откроите най-големите предимства пред конкурентите. Варна, Център 28 окт.

Дискови косачки с нитрогенен акумулатор и кондиционер.
  • Червена локва 6 ноем. Самоходна машина за бране на плодове.
  • Пловдив, Тракия 23 ноем.

Нови обяви

DTO Цистерни за гориво. Раздробител на клони след резитба. Машини за миене на картофи и моркови. Оборудване за горско стопанство. Навесни дискови Х-образни брани GAD.

  • Bellon, Италия Барабанни косачки с кондиционер.
  • Gamberini - Торачки Big G.

Кофи роторни косачки за малък трактор рязане на плодове и зеленчуци. Извън изброените варианти не е изключено фермерите да използват комбинации - например от предна симетрична и задна странична. Извън изброените варианти не е изключено фермерите да използват комбинации - например от предна симетрична и задна странична. Кофи за рязане на плодове и зеленчуци.

Извън изброените варианти не е изключено фермерите да използват комбинации - например от предна симетрична и задна странична.

Намерете и купете

Най-нови Най-евтини Най-скъпи Виж: Кофи за рязане на плодове и зеленчуци. За нас Продукти Трактори. Машини за сортиране на картофи.

Машини за сортиране на картофи. Челен товарач - 26. Машини за сортиране на картофи. Пръскачки със собствен двигател. Навесни дискови Х-образни брани GAD.

Намерени 42 обяви

Лозаро - овощарски торачки. Стара Загора, Център 3 ноем. ПИД, България Навесни лемежни плугове. Извън изброените варианти не е изключено фермерите да използват комбинации — например от предна симетрична и задна странична. Машини за белена на бадеми.

Фуражнораздаващи кофи за телескопични товарачи. Извън изброените варианти не е изключено фермерите да използват комбинации - например от предна симетрична и задна странична. Извън изброените варианти не е изключено фермерите да използват комбинации роторни косачки за малък трактор например от предна симетрична и задна странична. Фуражнораздаващи кофи за телескопични товарачи.

За нас Продукти Трактори. Турска роторна косачка BZC Марка: Рулонни сламопреси с варираща камера.

Критерии при избор

Тежка серия със странично изместване. Варна, Център 28 окт. В Трактор от 5 години!

Прикачни комбайни за лешници. За да бъде реколтата в края на годината отлична, доверете се на най-ефикасните модели на пазара. Търсенето е запазено в Наблюдавани!

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Марина
    Машини за орехи и лешници. Обратна фреза TSP до см.
  2. Деяна
    Уневерсален раздробител на камъни серия FPRD. Zanon, Италия произвежда роторни косачки, лек тип, предназначени за трактори с малка собствена маса.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.