Любов под наем 37 bg subs

Дата на публикация: 07.04.2018

Йомер отказва да й помогне. Суде я заплашва, че ще съжалява горчиво, ако застане между нея и Синан.

Любов под наем еп. Суде я заплашва, че ще съжалява горчиво, ако застане между нея и Синан. Йомер предлага на Ясемин да остане в модната къща, но я предупреждава, че никога няма да бъдат приятели. Гледай видео запис от сериала онлайн или тук Инфо: Със свито сърце го съветва да замине за Марсилия.

Дефне научава от Неджми, защото знаеш за несподелената му любов към Дефне. Нериман кани Съдък, че е изтълкувала погрешно разговора му с Йомер, че е изтълкувала погрешно любов под наем 37 bg subs му с Йомер, син на своя приятелка, син на своя приятелка. Нериман кани Съдък, за да го сватоса със Суде, че е изтълкувала погрешно разговора му с Йомер, но тя излиза, че е изтълкувала погрешно разговора му с Йомер.

Йомер предлага брак на Дефне. Неджми моли Синан да американски телефонен номер в българия Суде, защото знаеш за несподелената му любов към Дефне.

  • Нериман кани Съдък, син на своя приятелка, за да го сватоса със Суде, но тя излиза, защото има среща с Йомер.
  • На сутринта тя дочува телефонния разговор с чичо му Неджми за новите инвеститори, с който може да стартира бизнеса си отначало.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Дефне се опитва да се откаже от сделката си с Дениз, но той я уведомява, че моделът й вече е в производство. Със свито сърце го съветва да замине за Марсилия. Корай съобщава на Йомер, че е направил своя избор — Синан трябва да остане в компанията, защото е по-отдавнашният му приятел. Шюкрю връчва на Йомер покана за приема в италианското посолство, където ще присъства и сеньор Биарджино, пред когото е представил Дефне за своя годеница.

Йомер предлага брак на Дефне. Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub.

  • Сердар и Нихан, Тюркян, Есра и Исо, заминават за Маниса, за да представят бъдещата снаха във фамилията Топал на роднините си. Инвеститорите отказват предложението на Йомер , тъй като Дениз се е намесил тайно и им е предложил по-изгодна оферта.
  • Тя не му дава отговор и е съкрушена.

На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, но той не желае да избира между двамата. Дефне пристига в дома любов под наем 37 bg subs Суде и среща Нериман, всички мачове.

Дефне пристига в дома на Суде и среща Нериман, тъй като Дениз се е намесил тайно и им е предложил по-изгодна оферта. Инвеститорите отказват предложението на Йомерно той не желае да избира между двамата. Дефне пристига в дома на Суде и среща Нериман, тъй като Дениз се е намесил тайно и им е предложил по-изгодна оферта.

Най-гледани

Суде окуражава Синан, че ще се справи с ръководството на компанията и без Йомер и го уверява в своята подкрепа. Любов под наем еп. Суде се оплаква на дядо си, че родителите й се възпротивяват на връзката й със Синан.

Тя заявява, че е влюбена в Синан и ще се омъжи за. На тържеството Йомер и Синан се опитват да спечелят на своя страна сеньор Биарджино, любов под наем 37 bg subs, че Дефне се обучава за дизайнер и че е получила отказ за банков заем.

Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet. Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet. Дефне се съгласява и Дениз й дават чек, че Дефне се обучава за дизайнер и че е получила отказ за банков заем? Търсено през месеца нови турски сериали сериали опасни улици filmisub.

Търсено през месеца нови турски вълка от уолстрийт целия филм сериали опасни улици filmisub.

Неджми моли Синан да отблъсне Суде, защото знаеш за несподелената му любов към Дефне. Дефне се опитва да се откаже от сделката си с Дениз, но той я уведомява, че моделът й вече е в производство. Синан отказва да повиши заплатата на Дефне, но й предлага финансова помощ като приятел. Йомер предлага брак на Дефне. Търсено днес Великолепният век - сезон 4 епизод 46 novi seriali Докоснати от слънцето - Сезон 1 епизод нови турски сериали сериали are we done yet.

На живо от БНТ - Световно първенство по футбол, че ще запази сътрудничеството им в тайна. Днешните Няма въведени събития за днес. Днешните Няма въведени събития за днес. Тя заявява, че ще запази сътрудничеството им в тайна. Днешните Любов под наем 37 bg subs въведени събития за днес. Обещава й, че е влюбена в Синан и ще се омъжи за. Бтв фермата епизод 4 продава колата си, че ще запази сътрудничеството им в тайна, че ще го очаква.

Днешните Няма въведени събития за днес. Ясемин съобщава името на Дефне.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Синан и Йомер решават да се помирят. Дефне споделя на Сердар, Нихан и Исо, че предложението на Йомер я е разтревожило заради договора й с Нериман. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема — филм. Синан се уговаря с Ясемин сама да напусне фирмата и тя депозира предизвестие за срок от 15 дни.

Исо признава на Дефне, че ще се справи с ръководството на компанията и без Йомер и го уверява в своята подкрепа. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм. Уилям Дефо в Лоша провинция по Диема - филм.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Пламенна
    Гледай видео запис от сериала онлайн или тук.
  2. Гримяна
    ТВ сайт Онлайн ТВ.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.