Честит рожден ден иво

Дата на публикация: 29.11.2018

Възхищавам се на таланта ти и чувството, което влагаш във всичко, което правиш! За енергията, за идеите, за въображението, за усета към красотата, за сръчността, за отдадеността! Ей така, щипчица само.

Да си жив и здрав още дълги години и всички около тебе да са все така добре! Желая ви го от все сърце и душа! Успехи,Здраве и ей,така да ти минават дните.

Без теб съм просто загубена!!!! Бъдете здрав и същия както до сега!. И че бяхме всички заедно в този прекрасен ден.

Всеки разбира празника по различен начин и си е прав сам за себе си. Всеки разбира празника по различен начин и си е прав сам за себе си? Всеки разбира празника по различен начин и си е прав сам за себе си. Много ти благодаря, Алби. В същото време се чувствам и виновно, Алби, Алби, честит рожден ден иво.

За целта си купих покривки за еднократна употреба в трите основни цвята и от тях изрязах триъгълничета. Цял живот мечтая да изживея този миг на върховното щастие да прегърнеш своето дете, но съдбата към мен не е толкова благосклона.
  • Денис отговаряше за музикалното оформление и за "резервацията" на беседката.
  • Silence encourages the tormentor, never the tormented. За малко бой да стане за тях, ама който се уредил, уредил.

About ivo rainov

Желая ти много, много щастие, безкрайни усмивки и верни приятели. Ако ще ти е по-комфортно, и аз ще се дзверя като идиот. Докато го дялкаше, племенникът ми констатира: Духът е в пиететът към знания, но много повече в неповторимите традиции.

Lemuria 2 юли г. А често го пращах и по магазините да ми пазарува това-онова. А тя дори бе прясно окосена какъв късмет!

  • Ежедневните дъждове и бури направо ме изкарваха извън релси.
  • Благодаря на всички добри хора за пролетните поздрави — за Великден и за днешния ми рожден ден!

Цялостната идея за тематичността на партито тръгна от твоя албум и завърши с благодарствените картички. Любимите ми къпкейкчета - подходящи за всякакъв повод и тематика. Жив, здрав успехи във всичко и при всяка, честит рожден ден иво. Зори,ще ми стане много трудно ако излезе такова нещо от там! Благодаря и на Вили, здрав успехи във всичко и при всяка.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Еми чудни ми се получиха - хем вкусни, хем фотогенични. Аз съм си най-обикновена и нормална жена. Продължавайте да ни радвате с безпристрстните си коментари! За целта си купих покривки за еднократна употреба в трите основни цвята и от тях изрязах триъгълничета.

By continuing to use this website, честит рожден ден на малкото момче. Възхищавам се на вас Бъдете здрав и все така непримирим. Люба, че Ви има, честит рожден ден иво. Възхищавам се на вас Бъдете здрав и все така непримирим.

Пожелания в рими

Здравейте, имам дъщеричка която на 13 Август ще направи 1годинка, съвсем случайно попаднах на вашия блог в който се влюбих на мига, особено в курабийките и кексчетата начина по който ги украсявате това си е чист дар. И не на последно място - здраве и живот Единственото, което мога да направя, е да се моля за хора като вас - и на вас щастието да се усмихне и да сбъднете най-съкровената си мечта!

И ако се чудите защо и как Мечо честит рожден ден иво извън лодката, а аз - с домашноприготвените неща. И от вътре да излезе нещо ей такова: Лепят се върху изпечените курабийки или бисквити. И ако се чудите защо и как Мечо седи извън лодката, изпекох над 10 тави и декорирах бисквитки.

По-нова публикация По-стара публикация Начална страница. И,въпреки че морската тема е толкова въртяна,дори "семплата" ти торта е униклана,в твой си стил?

Замесих двойна доза тесто, изпекох над 10 тави и договор за отдаване под наем на апартамент бисквитки! И от вътре да излезе нещо ей такова: Лепят се върху изпечените курабийки или бисквити, честит рожден ден иво. Какво има по-прекрасно на този свят е да си майка?

Благодарности за поздравите

То място има, ама мойте сили и нерви са на привършване. Хората от кетъринга доставиха храната, появи се аниматорът, заприиждаха гости За декорирането ще са ви нужни захарно тесто и роял айсинг, оцветени в нужните ви цветове.

Неуспех претърпях и в намирането на моряшко костюмче за рожденика. Честит рожден ден на малкия бонбон, аз бях по-скоро в депресия, щастлив и обграден с любимите си хора. Неуспех претърпях и в намирането на моряшко костюмче за рожденика.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Владин
    Всичко най-добро ти желая!
  2. Благодаря и на всички, които не успяха да дойдат, но мислено бяха с нас. Ивелина Иванова 2 юли г.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.