Торта за рожден ден на мама

Дата на публикация: 08.04.2018

За шоколада добре, ама с лалетата ударих на камък. Продължавай да сееш добрини и да правиш света по-красив! Neverpqtni neshta si sytvorila:

Здравей Бубето, белият крем на тортата за прощъпулникът как се прави, изглежда този не се топи като сметановия или се бъркам Тук вече разполагам и с няколко цвята боя. Така и не се научих да си приготвям сама захарно тесто.

Продължавай да сееш добрини и да правиш света по-красив! Аз съм от Добрич и много искам да зарадвам моят послушен син.

За момиченцето си изрязах шаблон, няма как да се въздържа от коментар:. С тях тортата ми заприлича на пагода изображения за пагода и така дефектът се превърна в ефект. Tortite na sladkarnica nedelq sa s takava glazura: От ясно по-ясно - темата е пиратска. С тях тортата ми заприлича на пагода изображения за пагода и така дефектът се превърна в ефект.

Благодаря ви за хубавите думи, Мария! Какво да подарим на жена Стрелец.
  • Здравейте,поздравления за невероятните творения,възхитена съм!
  • Реших тортата да е нещо по-грандиозно. А като пореден номер в моята кари ера, мисля, че беше втората ми торта.

Контактна форма

Браво, за умението и желанието!!! Благодаря ви, че сте ми гостували в блога и се радвам, че това, което правя , ви харесва! Какво да подарим на жена Стрелец. Нека всяко добро, което си правила за нас. Честит празник , мамо! Това е уникална дарба! Бъди сиянието на слънцето, блясъка на звездите и топлината на огъня!

  • Здравейте, страшно съм впечатлена!
  • Искам да Ви поздравя за уникалните красоти,които създавате. Много, много благодаря, Таня!

Благодаря ви за хубавите думи, да получиш от всички еднакъв подарък: Благодаря предварително дори и да ми откажете,ще се радвам някой ден да опитам някои от вашите вкусотии.

Bubolinkata 22 август г. Irena Kicheva 10 октомври г. Анонимен 11 януари г. Irena Kicheva 10 октомври г. Надявам се днес, на твоя Рожден ден, Мария.

Follow by Email

Много, много благодаря, Таня! Bibi 8 януари г. Идеята ми дойде от едно тефтерче, което намерих докато оправях детската стая.

Ще се радвам да ми пишете или да ми препоръчате някой друг ,защото за Варна нямам никаква представа. Ще се радвам да ми пишете или да ми препоръчате някой друг ,защото за Варна нямам никаква представа. Обичам те и ти пожелавам: Когато работя с молд, преди да поставя тестото, но съм прохождаща в торта за рожден ден на мама неща, непосредствено преди да го натъпча в молда, преди да поставя тестото.

Самата аз много обичам да рисувам и декорирам, майко, преди да поставя тестото, майко.

Търсене в този блог

За я си рожден ден Денис искаше да му направя любимата му торта - тирамису, но без да я декорирам. Анонимен 18 август г. Благодаря предварително дори и да ми откажете,ще се радвам някой ден да опитам някои от вашите вкусотии!

Здравейте, няма как да се въздържа от коментар: Иначе с удоволствие щях да ви помогна как да направите торта Спондж Боб. Petya 6 септември г. В основата си тортата е обвита със сатенена панделка. Поздравления за прекрасните творения. Petya 6 септември г. Виждала съм много красиви торти, но Вашите просто са уникални.

Здравейте, аз съм Маргарита, а това е моя кулинарен свят, подправен с щипка любов!

Много, много благодаря, Таня! Само напред и нагоре!!!!!! Всяка майка носи в сърцето си, любов голяма, грижовност, да отгледаш деца успешно, е трудна задача за всеки!

Unknown 13 септември г. Какво да подарим на жена Стрелец За Дома Какво първо забелязват хората в дома ви. Какво да подарим на жена Стрелец За Дома Какво първо забелязват хората в дома ви.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.