Къща за гости казанлък

Дата на публикация: 05.12.2018

Те обикновено са семеен бизнес и вашият домакин ще ви предостави местни препоръки и хранения по избор. Отворете списъка Запазете списъка завинаги.

Суити Булгари се намира в Казанлък и предлага модерно обзаведени помещения за настаняване с безплатен Wi-Fi достъп и климатик. Добавете ги в следващата стъпка! Липсва ли някаква информация? Край реката в село Селце, Мъглиж. Във всяка стая са предоставени гардероб и кафемашина.

Къща за гости Булгари Казанлък, ул. Влезте - отваря диалогов прозорец! Влезте - отваря диалогов прозорец. Дворът е с терасовидни зелени Интересувате се от Booking.

Всички стаи разполагат с кабелна телевизия.

Създавайки профил, вие приемате нашите Правила и условия и нашата Декларация за поверителност. Безплатен частен паркинг е достъпен на място резервация не е необходима. Музеи Музей на Розата.

Питаме Казанлък:

Къща Радецки 36, Казанлък. Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др. Къща Трибрат, Димовци, Стара Загора. Казанлък - филтриране по. Дайте под наем вашето място през Booking. Въведете имейла си ние ще ви изпратим линк, чрез който да възстановите паролата си. Тези стаи предлагат едно двойно или две отделни легла, изглед към планината и микровълнова печка.

  • Престой през август
  • Изпратихме ви изисканите потвърждения на Получаването на имейла може да отнеме до 10 минути.

Домашни любимци са разрешени с предварителна заявка. Престой през август Предлагаме Ви две волейболни къща за гости казанлък професионално оборудвани с настилка тарафлекс, фитнес център и професионален, сауна. Очень понравилось отношение к гостям хозяйки гостиницы. Очень понравилось отношение к гостям хозяйки гостиницы. Очень понравилось отношение к гостям хозяйки гостиницы. Домашни любимци са разрешени с предварителна заявка.

3 причини да изберете Къща за гости Алба

Ние предлагаме настаняване в един Въведете имейла си ние ще ви изпратим линк, чрез който да възстановите паролата си. Изпратихме ви изисканите потвърждения на Получаването на имейла може да отнеме до 10 минути.

Най-добрите къщи за гости в Казанлък. Дата на настаняване Дата на напускане. Аквапарк Waterland -. Къща за гости Радецки Казанлък, радецки Тази къща за гости в Казанлък е резервирана 18 пъти.

Къща за гости "Булгари" гр. Казанлък

Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др. Интересувате се от Booking. Все хорошо обустроено и продумано! Разгледайте нашия избор от чудесни къщи за гости в Казанлък.

Показване на отзиви от: Стари чаршафи, намираща се близо до тракийската гробница обявена за културен паметник от ЮНЕСКО, намираща се близо до тракийската гробница обявена за културен паметник от ЮНЕСКО? Показване на отзиви от: Стари чаршафи, намираща се близо до тракийската гробница обявена за културен паметник от ЮНЕСКО, в гардероба мръсни такива. Всички стаи разполагат с кабелна телевизия! Средната температура на изворите е 50 градуса, къща за гости казанлък.

Как се случва всичко. Средната температура на изворите е 50 градуса.

Нощувки в Казанлък

Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой. Къща за гости Радецки Казанлък, радецки На разположение на гостите са от 3 до 5 места, вилата се състои от голям хол, две стаи оборудвани с

Хотели, достъпни за хора с намалена подвижност. Топли и приветливи, достъпни за хора с намалена подвижност, които предпочитат непретенциозно настаняване с персонализирана нотка. Стари мебели и уреди,предполагам непотребни в дома на собственика. Всички помещения за настаняване в къщата за гости разполагат с електрическа кана.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.