Времето за месец януари 2018

Дата на публикация: 08.12.2018

Времето през ЗИМА По моделите на всички големи центрове излиза, че зимата би трябвало да е по-топла, каза още експертът и добави, че не ни очаква люта зима, завършва прогнозата си синоптикът Ивайло Станчев. Времето през Юни

В периода януари времето ще бъде променливо. През третото десетдневие динамиката на атмосферните процеси ще се увеличи.

Частично е заледен пътят през прохода Шипка и се обработва от машини на Областно пътно управление - Стара Загора. Според климатичната справка на НИМХ-БАН януари е най-студеният месец от годината и обикновено той определя характера на зимата — мека, нормална или сурова.

Вечерта от запад ще започнат превалявания от дъжд, които след полунощ ще обхванат западната половина от страната. БГ и свят Времето през януари: Според метеоролозите през януари се очаква средната месечна температура да бъде около нормата , която в Северна България и по високите полета е между минус 3 и 0 градуса, по Черноморието, в Горнотракийската низина и долината на река Струма — от 0 до 3 градуса, а в планинските райони — между минус 8 и минус 3 градуса.

Времето през януари обикновено е облачно и мъгливо. Убиецът на Виктория Маринова задържан в Германия. Убиецът на Виктория Маринова задържан в Германия. Видео Прогноза за времето Облачно време, а в Западна България и ще вали 25 November Още от БГ и свят.

Това гласи прогнозата за януари на Националния институт по метеорология и хидрология при БАН. При нахлувания на арктичен въздух след изясняване са достигани най-ниските температури в повечето райони на страната — абсолютният минимум за страната е минус 38,3 градуса, измерен в Трън през г.

Регистрирай си безплатно блог в Blog. В началото на десетдневието отново ще има валежи, а към средата на периода ще се установи антициклонален тип време — без валежи, в равнините с ниска облачност или с мъгли, с повече слънчеви часове в планинските райони.

Температурите през десетдневието ще бъдат по-ниски от обичайните. Времето през януари обикновено е облачно и мъгливо. Прогнозата за времето е идеална и за любителите на сл На прохода има и гъста мъгла, заради което силно е намалена видимостта - до 40 метра. Застраховката "Гражданска отговорност" няма да се увеличава драстично, остава данъкът върху старите автомобили.

Прогнозата за времето е идеална и за любителите на сл В периода януари времето ще бъде променливо. Всекидневна прогноза за времето през година 4. В Северозападна България температурите ще са около нулата, показва прогнозата на НИМХ. До обяд времето в по-голямата част от страната ще е облачно, но почти без валежи, а в останалата част на страната между времето за месец януари 2018 и 5.

Месецът ще започне с мразовито време

В началото на януари Слънцето в София изгрява в 7,57 ч. Времето през Януари 9. Лошо време - застудяване и сняг през новата седмица. Отново условия за превалявания ще има в края на първото десетдневие.

През деня облачността над Западна България ще остане по-често значителна, докато над централните и източните райони ще се разкъсва и намалява и до предимно слънчево. През деня облачността над Западна България ще остане по-често значителна, докато над централните и източните райони ще се разкъсва и намалява и до предимно слънчево.

През целия ден ще бъде облачно и дъждовно. През следващите времето за месец януари 2018 от великденската почивка времето ще преобладава слънчево като температурите могат да до Януари ще започне с мразовито време. Времето през година. През деня облачността над Западна България ще остане по-често значителна, докато над централните и източните райони ще се разкъсва и намалява и до предимно слънчево.

Месецът ще започне с мразовито време

Месечни прогнози за времето през година! Времето през Април Месечната сума на валежите ще бъде около нормата — между 30 и 60 литра на квадратен метър, в планините и в най-южните райони — между 60 и литра на квадратен метър.

Връчиха Националните правосъдни награди? Южните ветрове ще се активизират и ще донесат топъл въздух. Времето през януари обикновено е облачно и мъгливо.

Температурите през десетдневието ще бъдат по-ниски от обичайните. Южните ветрове ще се активизират и ще донесат топъл въздух?

Архив на блога

Съветите за специалистите е да не излизат навън по това време, особе Температурите ще паднат, като в четвъртък, петък и събота дори дневните за страната ще са под нулата.

Масов убиец окървави колеж в Керч. Видео Прогноза за времето

През втората половина от периода ще се затопли, където ще има и повече слънце, обикновено от северозапад и югозапад, особено в планините. През втората половина от периода ще се затопли, където ще има и повече слънце, особено в планините, обикновено от северозапад и югозапад? В планините често духат силни ветрове, обикновено от северозапад и времето за месец януари 2018.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.