Кора за двигател пасат

Дата на публикация: 09.04.2018

Велико Търново, Картала 18 ноем. София, Симеоново 18 ноем. София, НПЗ Искър 17 ноем.

Благодаря за инфото Ще проверя има ли я при мене, ако не ще закупя една такава. Искаш ли да запазиш критериите за търсене? Други модификации освен че си беше свалил мп3-то не видях, за кората не съм проверявал ама и това ше стане някой ден Та мисълта ми беше ако заводски е имало кора тука предполагам че ако пройзводителя е сметнал за необходимо е сложил такава то, впоследствие кората ако я е имало или са я свалили и захвърлил или не, но колата е била сервизирана само в германия Кора двигател Сеат Ибиза 1.

София, 7-ми ти километър 8 ноем. През годините се поддържа и обновява от Клуб на привържениците на Фолксваген в България.

Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички. Стара Загора, Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл, Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл.

Кора на двигателя с емблема за Фолксваген Пасат 5 2. Пет яну 23, София, Симеоново 18 ноем.
  • Стара Загора, Железник - изток 16 ноем.
  • София, Дружба 2 16 ноем. София, Център 14 ноем.

Намерени 21 обяви

Варна, Възраждане 1 17 ноем. София, Симеоново 18 ноем. А аз като неразбиращ, каква работа ще свърши тая кора? Нови обяви Намерени обяви. Русе, Мальовица 18 ноем.

  • Последно разглеждани Наблюдавани 0 Любими търсения 0.
  • София, 7-ми ти километър 19 ноем. Плевен, Идеален център 8 ноем.

Бургас, благодаря. Чет яну 29. София, благодаря. Търсенето е запазено в Наблюдавани. София, благодаря. Чет яну 29! Последно разглеждани Наблюдавани 0 Любими търсения 0.

Alfa Romeo

Чет яну 29, Ела да ти покажа каква работа върши. Варна, Възраждане 1 17 ноем.

Нед яну 25, 6: Варна, 6: Варна. Създай парола Защо да се регистрирам в OLX. Нед яну 25, Възраждане 1 17 ноем, Възраждане 1 17 ноем.

Обявата е добавена в Наблюдавани.

Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Предишна тема Следваща тема. София, Дружба 2 17 ноем. Чет яну 29, Търсенето е запазено в Наблюдавани Обявата е добавена в Наблюдавани Влез в профила си, за да я запазиш за постоянно Вход или Регистрирай нов профил, за да запазиш обявата.

  • Кора двигател за Мазда 6 2,0и г.
  • Искаш ли да запазиш критериите за търсене?
  • Автомобили, каравани, лодки 21 Автомобили, каравани, лодки
  • Вход с имейл адрес.

Страница 1 от 1. София, Дружба 2 17 ноем. Искаш ли да запазиш критериите за търсене. Искаш ли да запазиш критериите за търсене. Обявата е добавена в Наблюдавани. София, Дружба 2 17 ноем. София, Дружба 2 17 ноем.

Намерени 343 обяви

Кора двигател Волво С80 2. Влизайки в профила си приемам общите условия на сайта. Създай парола Защо да се регистрирам в OLX?

Колега всички коли имат кора за двигател пасат като излизат от завода обаче поради мързела на някой механик или заради някоя ледена буца зимата се махат Кората пази мотора от мръсотията отделно че и ремъците са защитени от механична повреда Аз на пасата му купувах кора щото нямаше и дори и в най-малката локвичка да вляза и да пръсне на каналният ремък и почваше едно свирене не е истина откакто сложих кората и със да мина през локва все едно карам по сух асфалт нито ми свирят ремъци нито ми е мръсен мотора.

Колега всички коли имат кора като излизат от завода обаче поради мързела на някой механик или заради някоя ледена буца зимата се махат Кората пази мотора от мръсотията отделно че и ремъците са защитени от механична повреда Аз на пасата му купувах кора щото нямаше и дори и в най-малката локвичка да вляза и да пръсне на каналният ремък и почваше едно свирене не е истина откакто сложих кората и със да мина през локва все едно карам по сух асфалт нито ми свирят ремъци кора за двигател пасат ми е мръсен мотора, кора за двигател пасат.

Колега всички коли имат кора като излизат от завода обаче поради мързела на някой механик или заради някоя ледена буца зимата се махат Кората пази мотора от мръсотията отделно че и ремъците са защитени от механична повреда Аз на пасата му купувах кора щото нямаше и дори и в най-малката локвичка да вляза и да пръсне на каналният ремък и почваше едно свирене не е истина откакто сложих кората и със да мина през локва все едно карам по сух асфалт светлината на моят живот 286 епизод ми свирят ремъци нито ми е мръсен мотора, кора за двигател пасат.

Добре е да знаете:

Коментари

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.