Дара кво не чу

Дата на публикация: 14.12.2018

Продуцентите й от "Вирджиния рекъдс" описват новото парче като комбинация от трап, рага и денсхол бийтове. Анонимен Извинявам се Хайме и Адриана заминават е вярното.

Ричард Брансън отправя ново предизвикате…. Валентина намрази много дядо си за това че е я е разделил от Маурисио и намазва много дядо си. Анонимен Всички разбират че Адриана е Дъщеря на Адриан и Трияна Маурисио моли Валентина да се върне в Канкун но тя не иска моли я да се върне заради сестра и Адриана и Маурисио и казва всичко Най накрая тя се сьлгасява Малко помалко успява да не мрази Дядо си Рене я мами а тя му вярва Рене идва в Канкун и се прави на добър а Гонсало му дава работа А Маурисио ревнува Маурисио е влубен в Валентина Но Валентина не му отвръща на чувствата тя обича Еухенио Валентина и Адриана се запознават но Адриана не приема Валентина и обвинява майка и Паулина за всичко.

Анонимен Хулиета не я изписаха е вярното Извинявайте за грешките. Анонимен Карен Сьпругьт и И синьт и заминаха Всички много страдат че Валентина заминава в пансион най много страдат Валентина и Маурисио Дядо и я изпраща за да я спаси от хората от клюкарите и Валентина да не страда.

Анонимен Извинявайте вярното е не искат да виждат Гонсало. Анонимен След 6 години Паулина работи в хотела и тя Тв много обича Маурисио и Валентина Адриан посещава Сестра си Хулиета Хулиета се е оправила и ще я изписват Адриан и Паулина се виждат след 6 години Любовта им отново разцъфтява Трияна и Адриан се разделят Трияна иска така Адриан и Валентина се запознават и са заедно всички Паулина и Адриан се събират и ще се женят Гонсало си има любовница тя го мами и става любовница на Леонел Нурия е бременна от Леонел много пъти не можеше да забременее Но забременя Леонел и любовницата на Леонел измамиха Гонсало и избягаха Хулиета полудя когато научи за сватбата на Адриан и Паулина.

Анонимен Извинявам се Хайме и Адриана заминават е вярното. Джей Ло с почетна видеонаграда от MTV. Нурия много завижда на Сестра си Паулина много я мрази Нурия имаше с един престъпник връзка но се разделиха Беше бременна от него дара кво не чу изгуби бебето си Паулина роди дъщеря си Валентина Всички разбраха че тя е дъщеря не на Камило а на Адриан Валентина си мисли че е дъщеря на Камило Маурисио и Валентина много се обичат и се разбират сушен свински бут рецепта. Анонимен Извинявам се Хайме и Адриана заминават е вярното.

Нурия много завижда на Сестра си Паулина много я мрази Нурия имаше с един престъпник връзка но се разделиха Беше бременна от него но изгуби бебето си Паулина роди дъщеря си Валентина Всички разбраха че тя е дъщеря не на Камило а на Адриан Валентина си мисли че е дъщеря на Камило Маурисио и Валентина много се обичат и се разбират много, дара кво не чу.

Анонимен Извинявам се Хайме и Адриана заминават е вярното. Анонимен Извинявайте намазва много дядо си е вярното.

Анонимен Нурия много тормози Валентина и Маурисио Карен искаше да вземе Валентина и Маурисио с себе си Гонсало беше сьгласен Валентина и Маурисио много са привързани един към друг Нурия го подкокороса да изпрати Валентина в пансион в Бостан Той с много Мька я изпрати. Шаде с нова песен към филм видео.
 • Валентина не иска да вижда и чува никога дядо си Гонсало Гонсало много страда Валентина се запознава с едно момиче Фернада и се сближават и стават много добри приятелки като сестри Валентина и Маурисио не спират да си пишат писма и да подьржат връзка Чело и Нурия раждат Бебето на Чело се ражда мьртво а Нурия не иска бебето си и се налага Мика да размени бебетата тя заравя внука си и дава на Чело синьт на Нурия. Продуцентите й от "Вирджиния рекъдс" описват новото парче като комбинация от трап, рага и денсхол бийтове.
 • Анонимен Инес иска да се разведе с Гонсало той не и дава Гастон и Инес много се обичат искат да се оженят Камило и Паулина много са щастливи и много се обичат Двамата много обичат Маурисио Паулина Альн Рене Маурисио много се разбират Моника и Гонсало много пробмреми имат. Анонимен Рене се запознава с Валентина и си разбира че тя е внучка на баща му Гонсало Рене иска да си отмъсти на баща си и се прави на друг човек Еухенио Прави се и льже Валентина Тя се влюбва в Него а той се прави че я обича само да си отмъсти на дядо и И да вземе всичките пари Рене вижда в нея Паулина.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

Анонимен Извинявам се Емилия е грешка Ракел ту е с акьла си ту не е. Анонимен Нурия се запозна с един мьж Леонел и се ожениха Нурия иска Паулина да загуби бебето си но Паулина не го загуби брагодарение на Маурисио Нурия направи Тьй повреди Колата на Паулина Нурия искаше Паулина да загине но Камило пострада не Паулина Камило много зле беше и почина Всички много страдат за Камило.

Анонимен Извинявам се Анхелика е изневерявала на баща и с най добрият му приятел. BTS и Ники Минаж - изборът на публиката След 6 години Паулина работи в хотела и тя Тв много обича Маурисио и Валентина Адриан посещава Сестра си Хулиета Хулиета се е оправила и ще я изписват Адриан и Паулина се виждат след 6 години Любовта им отново разцъфтява Трияна и Адриан се разделят Трияна иска така Адриан и Валентина се запознават и са заедно всички Паулина и Адриан се събират и ще се женят Гонсало си има любовница тя го мами и става любовница на Леонел Нурия е бременна от Леонел много пъти не можеше да забременее Но забременя Леонел и любовницата на Леонел измамиха Гонсало и избягаха Хулиета полудя когато научи за сватбата на Адриан и Паулина.

Алфонсо Куарон със "Златен лъв ". Анонимен Хулиета им прави много мрьстоти да ги раздели Баща и не и дава да е с Адриан Но въпреки всичко двамата много се обичат Гонсало много обича Инес Инес също Карен и Паулина си споделят всичко и са неразделни приятелки Гонсало обаче имал любовница Моника и двама синове Альн и Рене Никой не знае за тях Гонсало не се интересува от тях много Хулиета прави злини да раздели Дара кво не чу и Паулина с една жена Хулиета много обича Брат си Адриан обсебена дара кво не чу от него Лекарства е пила лекувала се е но нищо не се е получавало Тази жена е колежка на Адриан Свидетелите на йехова секта много страда че Сестра му не е наред Едно момче Маурисио майка му е починала Маурисио не чува и не говори Баща му е престъпник и много го тормози Паулина и Семейството и много обичат Маурисио Нурия го мрази много Паулина най много обича Маурисио Много дара кво не чу помага Баща му работи при Гонсало Нурия и бащата на Маурисио много лоши неща правят Баща му беше убит от полицията.

Анонимен Хулиета им прави много мрьстоти да ги раздели Баща и не и дава да е с Адриан Но въпреки всичко двамата много се обичат Гонсало много обича Инес Инес също Карен и Паулина си споделят всичко и са неразделни приятелки Гонсало обаче имал любовница Моника и двама синове Альн и Рене Никой не знае за тях Гонсало не се интересува от тях много Хулиета прави злини да раздели Адриан и Паулина с една жена Хулиета много обича Брат си Адриан обсебена е от него Лекарства е пила лекувала се е но нищо не се е получавало Тази жена е колежка на Адриан Адриан много страда че Сестра му не е наред Едно момче Маурисио майка му е починала Маурисио не чува и не говори Баща му е престъпник и много го тормози Паулина и Семейството и много обичат Маурисио Нурия го мрази много Паулина най много обича Маурисио Много му помага Баща му работи при Гонсало Нурия и бащата на Маурисио много лоши неща дара кво не чу Баща му беше убит от полицията, дара кво не чу.

Анонимен Вярното е На Трияна и остава малко живот. След такситата в "Посоки" - патрулки във "В кръг". Анонимен Хулиета им прави много мрьстоти да ги раздели Баща и не и дава да е с Адриан Но въпреки всичко двамата много се обичат Гонсало много обича Инес Инес също Карен и Паулина си споделят всичко и са неразделни приятелки Гонсало обаче имал любовница Моника и двама синове Альн и Рене Никой не знае за тях Гонсало не се интересува от тях много Хулиета прави злини да раздели Адриан и Паулина с една жена Хулиета много обича Брат си Адриан обсебена е от него Лекарства е пила лекувала се е но нищо не се е получавало Тази жена е риболов на кефал в гърция на Адриан Адриан много страда че Сестра му не е наред Едно момче Маурисио майка му е починала Маурисио не чува и не говори Баща му е престъпник и много го тормози Паулина и Семейството и много обичат Маурисио Нурия го мрази много Паулина най много обича Маурисио Много му помага Баща му работи при Гонсало Нурия и бащата на Маурисио много лоши неща правят Баща му беше убит от полицията.

Намери любими текстове и преводи на песни!

Нурия много тормози Валентина и Маурисио Карен искаше да вземе Валентина и Маурисио с себе си Гонсало беше сьгласен Валентина и Маурисио много са привързани един към друг Нурия го подкокороса да изпрати Валентина в пансион в Бостан Той с много Мька я изпрати. Анонимен Паулина се влюбва в Адриан Адриан няма Майка и Баща Адриан има сестра Хулиета Хулиета е зле с акъла и не е добре с акъла Хулиета мрази всички жени Хулиета е обсебена от Брат си Адриан Хулиета е женена за Хайме Хайме и Адриан са много добри приятели Хулиета мрази Паулина и Семейството и Хулиета вини за смъртта на Баща си Вини Гонсало Гонсало и Баща и са работили заедно Нещо имали проблеми И баща и е починал Хулиета вини Гонсало че е убил баща и но баща и е починал от инфаркт Гонсало не иска Паулина да е с Адриан и не и дава да е с него Паулина много обича Адриан и са заедно Хулиета прави много злини и лоши работи Инес само не е против Паулина да е с Адриан Инес много обича Гонсало Гонсало и забранява да е с Адриан Обаче Паулина е с Адриан Забранява и да е с него защото Адриан е беден и затова Хулиета им прави злини и опитва се да ги раздели но те са заедно въпреки всичко Любовта им е много силна любов голяма.

Продуцентите й от "Вирджиния рекъдс" описват новото парче като комбинация от трап, рага и денсхол бийтове.

Анонимен Тв е грешка вярното е тя. BTS и Ники Минаж - изборът на публикатадара кво не чу, дара кво не чу. Анонимен Хулиета им прави много мрьстоти да ги раздели Баща и не и дава да е с Адриан Но въпреки всичко двамата много се обичат Гонсало много обича Инес Инес също Карен и Паулина си споделят всичко и са неразделни приятелки Гонсало обаче имал любовница Моника и двама синове Альн и Рене Никой не знае за тях Гонсало не се интересува от тях много Хулиета прави злини да раздели Адриан и Паулина с една жена Хулиета много обича Брат си Адриан обсебена е от него Лекарства е пила лекувала се е но нищо не се е получавало Тази жена е колежка на Адриан Адриан много страда че Сестра му не е наред Едно момче Маурисио майка му е починала Маурисио не чува и не говори Баща му е престъпник и много го тормози Паулина и Семейството и много обичат Маурисио Нурия го мрази много Паулина най много обича Маурисио Много му помага Баща му работи при Гонсало Нурия и бащата на Маурисио много лоши неща правят Баща му беше убит от полицията.

Анонимен Така мисля след 17 години. Анонимен Хулиета им прави монтаж на въздуховод за аспиратор мрьстоти да ги раздели Баща и не и дава да е с Адриан Но въпреки всичко двамата много се обичат Гонсало много обича Инес Инес също Карен и Паулина си споделят дара кво не чу и са неразделни приятелки Гонсало обаче имал любовница Моника и двама синове Альн и Рене Никой не знае за тях Гонсало не се интересува от тях много Хулиета прави злини да раздели Адриан и Паулина с една жена Хулиета много обича Брат си Адриан обсебена е от него Лекарства е пила лекувала се е но нищо не се е получавало Тази жена е колежка на Адриан Адриан много страда че Сестра му не е наред Едно момче Маурисио майка задушени аспержи с масло е починала Маурисио не чува и не говори Баща му е престъпник и много го тормози Паулина и Семейството и много обичат Маурисио Нурия го мрази много Паулина най много обича Маурисио Много му помага Баща му работи при Гонсало Нурия и бащата на Маурисио много лоши неща правят Баща му беше убит от полицията, дара кво не чу.

Анонимен Извинявам се Анхелика дара кво не чу изневерявала на баща ресторант хепи софия раковски с най добрият му приятел.

DARA - Кво не чу Текст

Анонимен След 17 години Валентина и Фернанда живеят в Лос Анджелис и работят и учат Двете са преживели всичко заедно Фернанда си има Годеник Альн Альн братьт на Рене Валентина и Маурисио винаги подьржат връзка Валентина не иска да се върне в Канкун там където е домът и и семейство и Валентина още мрази дядо си Гонсало и не иска нищо да знае за него Альн е Готвач Валентина е същата като Майка си Паулина копие и е.

Анонимен Извинявайте вярното е не искат да виждат Гонсало. Анонимен Извинявам се Хайме и Адриана заминават е вярното.

Гастон замина някъде но той ще се върне и Карен също Хулиета излезе от затвора брагодарение на една надзирстелка Силвия Силвия я изкара от затвора защо Хулиета има пари от Брат си Адриан Силвия и Хулиета живеят заедно и Силвия я третира като Прислужница А Хулиета видя Валентина и си помисли че Майка и Паулина е жива.

Препоръчвам ви да гледате Теленовелата Сега и завинаги епизод 50 ме Оставяй всяка вечер от 20 до 21 часа по Бтв Лейди сериала е страхотен Събота и неделя не се излъчва Повторенията са всеки обед от 11 35 до 12 и 30 по Бтв Лейди Събота и неделя не се излъчва И всяка Събота от 13 до 15 часа И всяка неделя от 12 до 15 часа само по Бтв Лейди.

Закараха Паулина и Адриан в болницата те много зле бяха И двамата нищо не може да се направи да бъдат спасени и двамата починаха Алфонсо изпадна в кома а Инес получи инфаркт и почина Всички много страдат а Валентина най много и Маурисио също Хулиета я затвориха осъдиха я на 20 години затвор Адриан и е оставил наследство в случай че му се случи нещо След като излежи присъдата си ще може да разполага с парите оставени от брат и Адриан Паулина Адриан и Инес са погребани всички много страдат за тях!

Валентина намрази много дядо си за това че е я е разделил от Маурисио и намазва много дядо си. След 6 години Паулина работи в хотела и тя Тв много обича Маурисио и Валентина Адриан посещава Сестра си Хулиета Хулиета се е оправила и ще я изписват Адриан и Паулина коледа в гърция от варна виждат след 6 години Любовта им отново разцъфтява Трияна и Адриан се разделят Трияна иска така Адриан и Валентина се запознават и са заедно всички Паулина и Адриан дара кво не чу събират и ще се женят Гонсало си има любовница тя го мами и става любовница на Леонел Нурия е бременна от Леонел много пъти не дара кво не чу да забременее Но забременя Леонел и любовницата на Леонел измамиха Гонсало и избягаха Хулиета полудя когато дара кво не чу за сватбата на Адриан и Паулина, дара кво не чу, дара кво не чу.

Анонимен Извинявам се Хайме и Адриана заминават е вярното, дара кво не чу. Препоръчвам ви да гледате Теленовелата Не ме Оставяй всяка вечер от 20 до 21 часа по Механикът 2 бг аудио целия филм Лейди сериала е страхотен Събота и неделя не се излъчва Повторенията са всеки обед от 11 35 до 12 и 30 по Бтв Лейди Събота и неделя не се излъчва И всяка Събота от 13 до 15 часа И всяка неделя от 12 до 15 часа само по Бтв Лейди?

Още текстове от Дарина Йотова

Рапортьор фейлетон от Христо Смирненски. Закараха Паулина и Адриан в болницата те много зле бяха И двамата нищо не може да се направи да бъдат спасени и двамата починаха Алфонсо изпадна в кома а Инес получи инфаркт и почина Всички много страдат а Валентина най много и Маурисио също Хулиета я затвориха осъдиха я на 20 години затвор Адриан и е оставил наследство в случай че му се случи нещо След като излежи присъдата си ще може да разполага с парите оставени от брат и Адриан Паулина Адриан и Инес са погребани всички много страдат за тях.

Анонимен Паулина и Адриан денят на сватбата им дойде Нурия иска да убие Валентина Паулина и Адриан се ожениха Хулиета избяга от лудницата взе пистолета на пазача Тя иска да убие Паулина Хулиета рани пазача на лудницата психятрията и избяга Всички празнуват сватбата на Адриан и Паулина Всички са много щастливи Най щастливи са Адриан и Паулина Хулиета дойде и рани Адриан и Паулина много тежко Хулиета я хванаха Нурия щя да убие Валентина но Алфонсо бащата на Камило и сьпругьт на Ракел спаси Валентина Нурия рани Алфонсо.

Клипът е заснет от режисьора Люси Иларионов, а оператор - опитният Георги Марков, а оператор - опитният Георги Марков. Клипът е заснет от режисьора Люси Иларионов, хореографът Милен Данков е сценарист, хореографът Милен Данков е сценарист.

Топ на най-великите неанглоезични филми.

Добре е да знаете:

Коментари

 1. Константин-Кирил
  Паулина се влюбва в Адриан Адриан няма Майка и Баща Адриан има сестра Хулиета Хулиета е зле с акъла и не е добре с акъла Хулиета мрази всички жени Хулиета е обсебена от Брат си Адриан Хулиета е женена за Хайме Хайме и Адриан са много добри приятели Хулиета мрази Паулина и Семейството и Хулиета вини за смъртта на Баща си Вини Гонсало Гонсало и Баща и са работили заедно Нещо имали проблеми И баща и е починал Хулиета вини Гонсало че е убил баща и но баща и е починал от инфаркт Гонсало не иска Паулина да е с Адриан и не и дава да е с него Паулина много обича Адриан и са заедно Хулиета прави много злини и лоши работи Инес само не е против Паулина да е с Адриан Инес много обича Гонсало Гонсало и забранява да е с Адриан Обаче Паулина е с Адриан Забранява и да е с него защото Адриан е беден и затова Хулиета им прави злини и опитва се да ги раздели но те са заедно въпреки всичко Любовта им е много силна любов голяма.
 2. Василиана
  Паулина и Адриан денят на сватбата им дойде Нурия иска да убие Валентина Паулина и Адриан се ожениха Хулиета избяга от лудницата взе пистолета на пазача Тя иска да убие Паулина Хулиета рани пазача на лудницата психятрията и избяга Всички празнуват сватбата на Адриан и Паулина Всички са много щастливи Най щастливи са Адриан и Паулина Хулиета дойде и рани Адриан и Паулина много тежко Хулиета я хванаха Нурия щя да убие Валентина но Алфонсо бащата на Камило и сьпругьт на Ракел спаси Валентина Нурия рани Алфонсо. Анонимен Извинявайте вярното е не искат да виждат Гонсало.
 3. Александър
  Анонимен Карен Сьпругьт и И синьт и заминаха Всички много страдат че Валентина заминава в пансион най много страдат Валентина и Маурисио Дядо и я изпраща за да я спаси от хората от клюкарите и Валентина да не страда. Маурисио И Гонсало работят в хотела Маурисио има приятел като брат му е Приятелят му се казва Алексис.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.