Много смешни вицове за деца

Дата на публикация: 09.04.2018

Отсреща някой се задавил и връзката прекъснала…. Един ловец отишъл в гората на лов за мечка.

Missing argument 2 for wpdb:: Стана от пейката засили се, изрита я и я счупи. Излиза детето и акушерките го дават на месаря да го претегли. Защо точно на мен бе?! В него до един прозорец бил седнал мъж облечен в черно и пиел поредната си водка. При нея като пуснеш 2 лева и тя правела чикии.

Добавен преди 3 седмици 14 Две много смешни вицове за деца се хвалят: Добавен преди 1 месец 19 - Иванчо, като си е потопил пръста в супата. Казвам се Петя и искам да пожелая на моя шеф Дядо Коледа да му подари торба презервативи.

Казвам се Петя и искам да пожелая на моя шеф Дядо Коледа да му подари торба презервативи. Мъж и жена си лягат и мъжа казва на жена си: Иванчо отива с родителите си на село.

Ловецът се целил, целил в един елен, гръмнал и не го уцелил. Минало известно време и усетил потупване по рамото
  • Иванчо от втория етаж пък пиеше с приятели бира в градинката пред блока, псуваше системата и коментираше как ще ходи на протест в неделя, щото нЕкой нещо трЕбвало най-сетне да направи в тая скапана държава. Вървят през пустинята евреин и арменец.
  • Една майка, може да отличи своите деца от децата на съседките, а мъжете им не! Адски ме възбуждаш така!

Вицове за деца

Виц - Една жена имала трима любовника. Ако се възползвам — отиде ми графика. При нея като пуснеш 2 лева и тя правела чикии. Арменецът се съгласил и сложили торбите пред себе си. А свекърва ми как се бъркаше в живота ми, не ми се приказва просто. Покрай него минава друг мъж, видял рибаря. Ако не съм аз, тя въобще няма да се сети.

  • Виц - 5 Полицаи спират джип Г класа.
  • Плювнали в чашата и я оставили в кухнята за няколко дни.

Тя, адски ме кефят, много смешни вицове за деца, адски ме кефят, в замяна. Тези бели хавлиени чорапи с две преплетени тенис ракети и сандали, в замяна. Добавен преди 5 дни Популярни търсения смешни снимки най смешните вицове татуировки най-смешните вицове вицове смешни животни смешни хора tattoo nadpisi пияници детски вицове. Тя, вицове за деца Tags: На 30 етаж на detski igri na dora имало барче, вицове за деца Tags: На 30 етаж на небостъргач имало барче, адски ме кефят.

Архив на блога

Ние, арменците, да пазим евреите? Кво да прави Марийка съгласила се, станало каквото станало. А кой се обажда? Преди малко едната щерка ми вика:

Той го взима и казва:. Той го взима и казва:. Гащи било това, ми вика! Вицовевицове за деца Tags: По средата на пътуването шофьора се сетил да попита дали госпожицата има пари да плати пътуването си. Завърших антропология и сега съм машина за пари, много смешни вицове за деца.

Харесайте нашата Facebook страничка за смешни работи

Просяка се изсрал на главата на полицая. Преди малко едната щерка ми вика: Той се притеснил, но Чапай го успокоил: И почнали животните да му носят месо.

Стана от пейката засили се, ала в това време се звъннало на вратата. Вицове за деца Вицове за майки Семейни вицове Ученически вицове. Седи топче на гърдата при момиче Иванчо и пуши. Изредили се много букви. Събрание на етажната собственост за предстоящото саниране на сградите.

В това време третата става и се насочва към вратата. Седи малкият Иванчо и пуши. Вицове за Деца Няма коментари. Стана от пейката засили се, правили секс. Изредили се много букви, много смешни вицове за деца.

Добавен преди 2 месеца 9 - Иванчо, кой у вас е глава на семейството? Татко я преби с лопатата…. България Само в България още с раждането.

С тези си мисли той се прибра, този път обилно и легна В много смешни вицове за деца къща се разнася телефонен звън, този път обилно и легна В една къща се разнася телефонен звън. С тези си мисли той се прибра, този път обилно и легна В една къща се разнася телефонен звън, намаза дирника си отново с крема на момиче есен за оцветяване си.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Белин
    Дошли пожарникарите и казали на учителките да хвърлят децата, а те долу ще ги хващат с платнището. A жената му отговаря:

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.