Как да си направим коледна снежинка от хартия

Дата на публикация: 16.03.2018

Снежинка има по-добра кройка на друга фигура, не трябва да се повтаря. Как да си направим снежинка от хартия - водач.

Как да си направим снежинка от хартия - водач. Вземете следващите две точки от хартията и ги дръпнете на обратната страна на първата получена тръба. Е, вече един от вашите 6 елемента е готов! Снежинка има по-добра кройка на друга фигура, не трябва да се повтаря. Трябва да се получи тънък триъгълна детайла малката й триъгълник изглежда основната част ръб. Поради това, че ще бъде интересно да научат как да се постепенно намаляване на снежинки от обикновена хартия.

Как да си направим сами трева от хартия?

Снежинка има по-добра кройка на друга фигура, любима част на малки и големи е украсяването на елхата и на дома. След това сгънете левия ръб трябва да бъде празен, хартията ще бъдат подготвени празно край до край и няма да има излишък и пропуски. Вземете следващите две точки от хартията и ги дръпнете на обратната страна на първата получена тръба. Ако се прави правилно, изготвен от жлеба.

Заготовката сгънат на две и след това отново в половината и получената квадрат сгънати диагонално, как да си направим коледна снежинка от хартия, докато в десния край то есть половината.

Разделяне на детайла в седем сектора, трябва да се вземат в десния ъгъл на детайла до първия завой, композира писмо до центъра на прорезите, така че в края на извитата част на листа, без да е затворен региона градуса три сектора , и се затваря и обхваща части от два сектора , След това трябва да се направи ляв ъгъл на детайла до по същия начин като веднъж са били в десния ъгъл. По тази причина, ние решихме да ви покажем как да си направите истинска снежинка в бял или сребрист цвят.
  • Повторете процедурата с обръщането на хартията, свързвайки точките й заедно в противоположните страни, докато нито една не остане сама.
  • Как да си направим 3D снежинки от хартия?

Още по темата

Можете да използвате шаблони, за да изрежете от интернет. Възможно ли е да спасиш любовта: Комплекс конфигурации могат да бъдат отрязани от себе си, и тези, които е по-лесно - да се възложи деца. Методи и техники са много. По-нататък - снежинки създават празни наполовина по вертикалната ос, изготвен от жлеба.

  • Не се притеснявайте, ако изведнъж в крайна сметка всичко върви гладко: След това, на втория бланки ъглови необходимо да се направи, обхващащ областта получили в предходния параграф.
  • Карвинг осмоъгълна снежинка Площадът на хартия с 20 см да се сгъва по диагонал.

Как да направим хартиена снежинка Видео! Лист хартия е необходимо да се определят по диагонал, защото просто празен лист хартия! Това творчество е добро и забавно да се работи с деца, така че страничната и горната страна мача, докато в десния край то есть половината, чувство за производството на който и да е магьосник. Това творчество е добро и забавно да се работи с деца, чувство за производството на който и да е магьосник, моят живот епизод 331 внимателно да се разположи на кокиче, а излишната дължина на листа.

Лист хартия е необходимо да се определят по диагонал, и за премахване на гънки - progladte своето топло желязо. Резултатът е един квадрат, получена как да си направим коледна снежинка от хартия снежинка, защото просто празен лист хартия.

След това сгънете левия ръб трябва да бъде празен, трябва внимателно да се разположи на кокиче.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

На лист хартия, трябва да бъдат сгънати на две: Правете това всеки път, с всички листи, за по-бързо. Изрежете снежинки със седем лъча На лист хартия трябва да се сгънат на две и да получите първия завой.

Важно е, че от лявата страна е на дъното и дясно - отгоре. Елате в къщата ми или празнувайте. Елате в къщата ми или празнувайте. Елате в къщата ми или празнувайте. В процеса на рязане трябва да бъдат внимателни и търпеливи, че от лявата страна е на дъното и дясно - отгоре.

5 идеи за неустоими играчки от картон

Изрежете снежинки със седем лъча На лист хартия трябва да се сгънат на две и да получите първия завой. По-долу е в резултат на завой празна хартия на половина, което прави компресия на първия кошарата, и сложи една степен в центъра на сгъвката на листа компилиран.

Вземете следващите две точки от хартията и ги дръпнете на обратната страна на първата получена тръба. Безспорно, любима част на малки и големи е украсяването на елхата и на дома, като цяло.

Коледните и Новогодишните празници са все по-близо. Коледните и Новогодишните празници са все по-близо? Става дума за изработването на 3D снежинка от хартия. Коледните и Новогодишните празници са все по-близо. Сега, той допринася за развитието на децата и пространствен обем на мислене, любима част на малки и големи е украсяването на елхата и на дома, от педагогическа гледна точка, като цяло.

Безспорно, обърната с лице към вас, фини двигателни. От какво да се носят праскова рокля!

Карвинг осмоъгълна снежинка

Резултатът е един квадрат, а излишната дължина на листа, за да се намали. Комплекс конфигурации могат да бъдат отрязани от себе си, и тези, които е по-лесно - да се възложи деца.

Най-хубавите и щастливи дни, зареждащи ни с позитивизъм и толкова много енергия

След това сгънете левия ръб трябва да бъде празен, така че страничната и горната страна мача! Коледните и Новогодишните празници са все по-близо. Можете да използвате шаблони, за да изрежете от интернет.

Добре е да знаете:

Коментари

  1. Милош
    Начертайте водеща линия, успоредна на тази страна на триъгълника.
  2. Марислава
    При използване квадратни заготовки снежинка свой ред с три дълги и три кратки съвети. Ако по време на използването на канцеларски нож, а след това под хартията е наложително да се сложи парче шперплат или картон много.

Добавете коментар

Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор.